Galaxy Z Flip 5G v novi barvi

Tehnik 22. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/GALAXY-Z-FLIP-kavcic-sept20-hero.jpg

Mobiteli v beli barvi so med uporabniki precej dobro sprejeti, tako da se zdi, da bodo proizvajalci še naprej ponujali mobitele v njej. Pri Samsungu se priljubljenosti bele barve očitno zavedajo in kot vse kaže, bodo naknadno ponudil svoj novi mobitel v tej barvi.

Uporabnik Twitterja z vzdevkom Sundhanshu, ki podaja informacije v zvezi z mobilnimi napravami, je na Twitterju razkril, da bo mobitel Galaxy Z Flip 5G na voljo tudi v beli barvi in da tak kmalu prihaja v Evropo. Obenem je objavil tudi fotografijo tega mobitela v beli barvi, ki si jo lahko ogledate tukaj.

 

Pri Telekomu Slovenije mobitela Galaxy Z Flip v izvedbi 5G ne prodajamo. Prodajamo pa ta mobitel v različici, ki ni 5G. To različico se vam ta hip še posebej izplača kupiti pri nas, saj ob nakupu lahko zraven kot darilo prejmete pametno uro Samsung Galaxy Watch Active 2 LTE. Je pa treba nakup opraviti še pravi čas.

Galaxy Z Flip je sicer odličen prepogljivi mobitel, ki se ponaša z dobrimi specifikacijami in majhnimi dimenzijami. Ima tudi dosti nižjo ceno kot Samsungova prepogljiva mobitela Galaxy Z Fold2 5G in Galaxy Fold.

Vira: Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. september 2020
5365
22. september 2020
Galaxy Z Flip 5G v novi barvi
Android