Google najavil novo storitev Google One

Tehnik 17. maj 2018
/PublishingImages/google-one-maj18-hero.jpg

Le nekaj dni po konferenci I/O, na kateri je bilo predstavljenih cel kup novosti, je Google sedaj najavil še eno novost. Napovedal je prihod nove storitve za shranjevanje v oblaku z imenom Google One, ki bo plačljiva.

Uporabniki bodo lahko v sklopu storitve Google One med drugim kupili 100 GB prostora za shranjevanje za 1,99 dolarja, 200 GB prostora za shranjevanje za 2,99 dolarja in 2 TB prostora za shranjevanje za 9,99 dolarja. Google sicer tega ni napisal, a verjetno gre za mesečno plačilo.

Pri tistih, ki imajo plačljiv paket prostora za shranjevanje Google Drive, bodo paketi v naslednjih mesecih avtomatsko nadgrajeni na Google One.

 

Uporabniki bodo v sklopu storitve Google One imeli tudi možnost kontaktiranja strokovnjakov, ki jim bodo svetovali pri Googlovih produktih in storitvah, poleg tega pa bodo deležni še nekaterih drugih ugodnosti (npr. v hotelih). Naročniki storitve Google One bodo lahko v zakupljeni paket dodali tudi ostale družinske člane, ki bodo dobili ločen prostor za shranjevanje.

Storitev Google One bo za vse uporabnike na voljo enkrat do konca leta.

Vira: www.blog.google, one.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. maj 2018
4018
17. maj 2018
Google najavil novo storitev Google One