Google ponudil aplikacijo za poslušanje poddaj

Tehnik 26. junij 2018
/PublishingImages/google-podcast-jun18-hero.jpg

Google je doslej ponudil že celo paleto mobilnih aplikacij. Sedaj je ponudil še eno - Google Podcasts, ki je, kot že njeno ime razkriva, namenjena poddajam oziroma »podcastom«.

Aplikacija Google Podcasts je super. V njej lahko enostavno poiščemo nam zanimive poddaje. Slednje lahko poslušamo takoj ali pa si jih prenesemo na mobilno napravo in jih poslušamo kasneje brez internetne povezave. Aplikacija Google Podcasts nam tudi sama ponudi poddaje, ki bi nas lahko zanimale. Na poddaje pa se lahko v aplikaciji tudi naročimo, tako da smo nato na tekočem z njimi.

 

Aplikacija Google Podcasts deluje povezano z drugimi Googlovimi izdelki. Tako lahko na primer neko poddajo najprej poslušamo v Google Podcasts, jo ustavimo, nato pa s poslušanjem nadaljujemo na primer na pametnem zvočniku Google Home.

Googlova novinka je ta hip na voljo samo za uporabnike Androida. Ali bo aplikacija Google Podcasts na voljo tudi za uporabnike iOS-a, Google na svojem blogu, na katerem je najavil prihod aplikacije, ni razkril. Uporabniki Androida aplikacijo dobite tukaj.

Vira: www.blog.google, play.google.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
26. junij 2018
4064
26. junij 2018
Google ponudil aplikacijo za poslušanje poddaj
Android