Google prenavlja YouTube

Tehnik 4. maj 2017
/PublishingImages/prenova-youtube-hero.jpg

Pri Googlu so se odločili, da nekoliko prenovijo spletno različico YouTuba. Prenova je še v teku, a uporabniki si na internetnem naslovu https://www.youtube.com/new že lahko, tako za občutek, pogledamo prenovljeni spletni YouTube.

Prenovljena spletna stran YouTube se ponaša s preglednejšim videzom in boljšim ogrodjem. Oblikovana je po oblikovnih smernicah z imenom Material Design, ki se jih Google poslužuje že dlje časa.

Prenovljena spletna stran se lahko pohvali tudi s posebnim Temnim načinom, ki svetle barve, ki so okoli videov, spremeni v temne. Ob vklopu tega načina so tako videi ob gledanju v zatemnjenem prostoru lepše vidni. Temni način lahko vključite tako, da v desnem zgornjem kotu prenovljenega spletnega YouTuba kliknete na okroglo ikono, nato v prikazanem meniju izberete možnost »Temni način: Izklopi« in nato v novem oknu kliknete na gumb pri »AKTIVIRAJ TEMNI NAČIN«.

Prek omenjenega menija se lahko vrnete tudi na starejši izgled YouTuba. Če to želite, v meniju kliknite na »Obnovi klasični YouTube.

Vir: youtube.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. maj 2017
3430
4. maj 2017
Google prenavlja YouTube