Hekovnik vabi na predavanje "Ice Cream Sandwich za razvijalce"

Jan Isakovič 24. september 2013
/PublishingImages/android-ice-cream-sandwich.jpg

V ponedeljek, 9. januarja 2012 ob 16:00 se bo v Čajnici v Hekovniku odvijalo predavanje z naslovom "Android 4.0; kaj razvijalcem prinasa sladoledni sendvič".

Predaval bo Martin Sonc, izkušen Android programer. Martin trenutno večino časa preživi v Palo Altu, kjer dela za slovenski start-up Azumio (avtorji aplikacije Instant Heart Rate). Fokus predavanja bodo novi API vmesniki, ki jih prinaša Android Ice Cream Sandwich. Vsi s Honeycomb tablico ali Ice Cream Sandwich telefonom ste vabljeni, da jih prinesete s seboj. Seveda bo po predavanju sledil tudi Q&A, zato pridite oboroženi z vprašanji :)

Zadnja verzija Androida sicer med uporabniki še ni preveč razširjena, saj ga za sedaj podpira le nekaj naprav. Zadnji podatki kažejo, da je penetracija Androida ICS manj kot odstotek. Vsekakor pa predstavlja na daljši rok Android ICS prihodnost platforme, zato se nanjo splača pripraviti.

Pred predavanjem si lahko osnove Ice Cream Sandwicha osvežite tudi s članki, ki smo jih ob predstavitvi objavili na Tehniku - ICS za končne uporabnike in ICS za razvijalce.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1035
24. september 2013
Hekovnik vabi na predavanje "Ice Cream Sandwich za razvijalce"
Android