Hodite v hribe? Ti izdelki vam lahko v hribih pridejo še kako prav!

Tehnik 21. maj 2018
/PublishingImages/hribi-maj18-hero.jpg

Verjamemo, da med vami ni malo takšnih, ki se boste v prihodnjih tednih odpravili v hribe ali gore. Za tiste, ki se boste, smo pripravili spisek uporabnih izdelkov, ki lahko med hribolazenjem pridejo prav. Prav vse predlagane izdelke lahko kupite v naši prenovljeni e-trgovini.

Pa začnimo …

Polnilna baterija Primo

Nič kaj prijetno ni, če se nam med obiskom hribov ali gora izprazni baterija v mobilni napravi. Nam pa v takih primerih lahko priskočijo na pomoč prenosne polnilne baterije, ki hitro in preprosto napolnijo baterijo v naši mobilni napravi. Pri Telekomu Slovenije prodajamo več prenosnih polnilnih baterij. Za hribolazenje in obisk gora vam priporočamo Trustovo baterijo Primo.

Trustova polnilna baterija Primo nudi 10.000 mAh energije. Z njo lahko napolnimo kar približno tri mobitele. Svojega, pa še kakšnega od naših družinskih članov oziroma prijateljev. Polnilna baterija Primo nudi tudi svetilko, ki nam v hribih in gorah prav tako lahko pride prav, če se po njih potikamo ponoči.

Že res, da je baterija Primo nekoliko večjih dimenzij (138 x 63 x 22 mm), toda pri hribolazenju oziroma obisku gora te večje dimenzije niso nikakršna težava. V hribe in gore gremo namreč po navadi z nahrbtnikom, tako da lahko to baterijo enostavno spravimo v nahrbtnik in komaj vemo, da jo imamo s seboj.

Našo celotno ponudbo polnilnih baterij lahko pogledate tukaj.

 

Zvočnik X-WAVE

Zvočniki bluetooth nam lahko popestrijo obiske hribov in gora. Pri Telekomu Slovenije prodajamo zelo priročen in cenovno dostopen (44,99 € brez točk ugodnosti) zvočnik bluetooth X-WAVE družbe Crosscall, ki se ga lahko preprosto zapne na nahrbtnik. Ta zvočnik je vzdržljiv, kar je pri aktivnostih na prostem še kako dobrodošlo, obenem pa nudi soliden zvok.

Našo ponudbo zvočnikov lahko pogledate tukaj.

 

Slušalke Runway

Če si med hojo v hrib želimo intimnejšega poslušanja glasbe, si lahko omislimo slušalke. Pri Telekomu Slovenije vam priporočamo slušalke bluetooth Runway podjetja SBS, ki so primerne za športna udejstvovanja. Torej tudi za hojo v klanec. Slušalke Runway se tesno prilegajo ušesu, kar je pri hoji vsekakor pomembno, zaradi povezave bluetooth pa je pri njih tudi bore malo kablovja.

 

Pri Telekomu Slovenije sicer prodajamo še cel kup drugih slušalk. Od večjih do takšnih, ki gredo v uho tako kot omenjene Runway. Naša ponudba slušalk je na voljo tukaj.

Zaščita za mobitele

Med hojo v hribe in gore se nam lahko kaj hitro zgodi, da nam mobitel pade iz rok ali žepa. Če se nam to zgodi in predhodno nismo poskrbeli za zaščito, smo lahko v trenutku ob nekaj sto evrov. Pri Telekomu Slovenije vam ponujamo ogromno ovitkov, torbic, zaščitnih folij in zaščitnih stekel, s katerimi lahko dodobra zaščitite svoj mobitel. Zahvaljujoč tem dodatkom greste lahko bolj mirne vesti v hribe in gore. Vsekakor vam priporočamo, da si s temi dodatki zaščitite svojo napravo.

Našo pestro ponudbo ovitkov, torbic in zaščite za zaslon si lahko pogledate tukaj, tukaj in tukaj. Verjamemo, da boste tu našli primerno zaščito za svoj mobitel.

 

Pametna ura Gear Sport

Uporaben pripomoček, ko gremo v hribe ali gore, je lahko tudi pametna ura ali pametna zapestnica. Pri Telekomu Slovenije prodajamo več pametnih ur. Za obisk gora in hribov vam priporočamo Samsungovo športno uro Gear Sport.

Samsungova pametna ura Gear Sport med drugim ponuja merilec srčnega utripa, barometer, merilec pospeška in GPS. Ura ima okrogel Super AMOLED-zaslon, diagonalo 3,02 cm in ločljivosti 360 x 360 slikovnih točk ter do 1,5 GB vgrajenega spomina. Obenem je precej odporna na vodo in prah (IP68).

 

Našo celotno ponudbo pametnih ur in pametnih zapestnic lahko pogledate tukaj. V ponudbi imamo modele različnih cenovnih razredov, tako da boste zagotovo našli kaj za sebe.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
21. maj 2018
4024
21. maj 2018
Hodite v hribe? Ti izdelki vam lahko v hribih pridejo še kako prav!