HTC Desire ne bo dobil Gingerbread posodobitve

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/DSC_8029.jpg

Vse kaže na to, da je HTC obupal nad tem, da bi dokončno naredil še Gingerbread posodobitev za HTC Desire, ki je bil zelo popularen mobitel leta 2010. Pri HTC Slovenija so na svoji Facebook strani zapisali naslednje:

Naši inženirji so v preteklih mesecih trdo delali in iskali načine, kako za HTC Desire pripraviti posodobitev na različico Gingerbread, ne da bi pri tem okrnili izkušnjo HTC Sense, ki jo uporabniki pričakujete na naših napravah. Zato nam je izredno žal, ker vam moramo sporočiti, da na modelu HTC Desire žal ni dovolj spominskih kapacitet, ki bi omogočale nadgradnjo na različico Gingerbread in hkrati dovolj dobro izkušnjo HTC Sense. Iskreno nam je žal za razočaranje, ki smo vam ga povzročili s to novico.

Seveda je to načeloma res, da ima Desire veliko premalo notranjega pomnilnika zakaj takšnega in se ga po uradni poti pač ne bo dalo nadgraditi. Ne skrbi, ker kot da bi jaz to čutil "na vodi" sem pretekli vikend iskal način, kako najbolje rootati in nadgraditi svojega Desireja. Odkril sem super način in ga bom predstavil v četrtek na svojem blogu, ker žal tega tukaj ne moremo podpirati. Še krajši video z dokazom, da Desire podpira Gingerbread samo malo iznajdljiv moraš biti.

Vir: HTC Slovenija
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
753
24. september 2013
HTC Desire ne bo dobil Gingerbread posodobitve
Android