HTC-jev nov paradni mobitel U12+ ugledal luč sveta

Tehnik 28. maj 2018
/PublishingImages/htcu12plus-maj18-hero.jpg

Tajvanski HTC je širši javnosti predstavil nov paradni mobitel, ki sliši na ime U12+. Gre za zelo soliden in vsestranski mobitel, ki bi lahko pobral kar nekaj kupcev Samsungu, Applu in ostalim velikanom na področju pametnih mobitelov.

Mobitel U12+ ima precej vpadljiv videz, ki bo verjetno marsikateremu uporabniku všeč. Ima tudi, tako kot lansko leto predstavljeni U11, na dotik občutljiv okvir. Mobitel tako lahko upravljamo tudi prek stiskov oziroma dotikov okvirja in ne samo z glasom in z dotiki zaslona. Prek tega občutljivega okvira je možno početi marsikaj. Odpira se lahko digitalnega asistenta, izdeluje posnetke …

 

Na sprednji strani mobitela U12+ najdemo 6-palčni zaslon z razmerjem stranic 18:9 in kar dve kameri. Dve kameri najdemo tudi na zadnjem delu. U12+ naj bi delal izjemne posnetke s temi kamerami. Ali jih res, vam bomo povedali iz prve roke, če bomo tega novinca preizkusili v Testu na dlani.

U12+ ima vgrajeno doslej najglasnejše BoomSound ozvočenje. Za dober zvok pri tem mobitelu skrbijo tudi slušalke Usonic, ki dobro utišajo zvok iz okolice.

HTC-jev novinec ima tudi zmogljiv čip Snapdragon 845, 6 GB RAM pomnilnika in do 128 GB internega spomina. Mobitel bo na voljo v rdeči (Flame Red), črni (Ceramic Black) in modri (Translucent Blue) barvi.

Vir: htc.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. maj 2018
4032
28. maj 2018
HTC-jev nov paradni mobitel U12+ ugledal luč sveta
Android