HTC predstavil HTC Rhyme

Tehnik 24. september 2013
/PublishingImages/htc-rhyme-dock.jpg

HTC je znan po stilsko dovršenih mobitelih, sveže napovedani HTC Rhyme pa še posebej izstopa. Celoten mobitel je oblikovan tako, da še posebej lepo leži v roki. Poleg spodnje slivove vijolične bo na voljo še v beli in peščeno rjavi barvi.

Poganja ga že dobro znani Android, ne manjka niti HTC Sense. Izpostavim lahko še kvaliteten stereo zvok  in nabor naprednih fotografskih funkcij (5 zaporednih posnetkov, panorama), ki so zanimiv dodatek sicer povprečni zmogljivosti fotoaparata (5MP). Možna je tudi prilagoditev osnovnega zaslona z elementi in bližnjicami, ki prihranijo marsikateri sprehod v meni.

Tisto najbolj zanimivo pri HTC Rhyme pa so dodatki. Priklopna polnilna postaja ima vgrajene bluetooth zvočnike in jo med polnjenjem lahko uporabljamo tudi kot budilko ali pa predvajanje glasbe, obesek HTC Rhyme, ki prikazuje klice in sporočila, športna zapestnica, brezžične slušalke in prav posebne slušalke, ki se menda ne vozlajo, kar zna priti še kako prav.

Na Tehniku se že veselimo testiranja tega lepotca, predvsem navdušujejo dodatki in fotografske zmožnosti.

HTC Rhyme bo v Sloveniji na voljo oktobra. Če se bo znašel v Mobitelovi ponudbi in kakšna bo cena, sporočimo ko izvemo podrobnosti ;)

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1570
24. september 2013
HTC predstavil HTC Rhyme
Android