HTC predstavil One X+, Jelly Bean nadgradnja že ta mesec

Alja Isakovič 23. september 2013
/PublishingImages/HTC-one-X-vs-one-Xplus-Digital_Trends.jpg

Kljub temu, da je HTC One X še vedno eden najbolj zaželenih in zmogljivih Android telefonov na trgu, je HTC te dni predstavil zmogljivejšo različico z dodatnim plusom v imenu. Obstoječe lastnike telefonov HTC One X in S pa bo razveselila novica, da jih kmalu čaka nadgradnja na najnovejšo različico Androida.

HTC One X+ (vir: HTC)

Po čem HTC One X+ razlikuje od navadnega modela X?

HTC rad svoje najbolj uspešne Android telefone sproti izboljšuje z novo funkcionalnostjo. HTC One X+ tako ohranja elegantno in prijetno obliko predhodnika, ponuja pa boljši procesor, večjo baterijo, več notranjega polnilnika in najnovejšo različico Androida 4.1 Jelly Bean z uporabniškim vmesnikom Sense 4+, ki prinaša nekaj manjših novih funkcij. Gre torej za vsem dobro znani telefon, plus kopica funkcionalnih izboljšav. V Evropo naj bi prišel že ta mesec, točnega datuma za Slovenijo pa žal še nimamo.

Primerjavo lastnosti izvirnika in nadgrajene različice si lahko ogledaš v spodnji tabeli iz strani Digital Trends.

Tehnične značilnosti HTC One X in HTC One X+ (vir Digital Trends)

Tehnične značilnosti HTC One X in HTC One X+ (vir Digital Trends)

Ena glavnih odlik HTC-jeve serije One je gotovo vrhunska oblika telefonov, zato je HTC ob najavi modela One X+ na svojem blogu predstavil še serijo skic, ki so nastale pri načrtovanju novega telefona. Vsekakor zanimiv vpogled v ozadje!

Oblikovanje telefona HTC One X+ (vir: HTC)

Oblikovanje telefona HTC One X+ (vir: HTC)

Jelly Bean nadgradnja potrjena za HTC One X in S

Če si ponosen lastnik/ca telefona HTC One X ali S, si lahko kmalu obetaš vseh programskih izboljšav, ki jih bo imel HTC One X+. Nadgradnjo z najnovejšo različico Androida in izboljšanim vmesnikom Sense 4+ naj bi dočakali že ta mesec, žal se pa še ne ve, kdaj točno bo zašla v naše kraje.

Malo manj spodbudna pa je novica, da nadgradnja za ostale naprave še ni bila potrjena. Držimo pesti, da jo bodo deležni vsaj še ostali člani družine One.

Novi Jelly Bean na Googlovem kampusu

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. september 2013
411
24. september 2013
HTC predstavil One X+, Jelly Bean nadgradnja že ta mesec
Android