Huawei P30 Pro v dveh novih barvnih različicah

Tehnik 12. september 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/p30pro-barve-kavcic-sept19-hero.jpg

Vrhunski pametni mobitel Huawei P30 Pro bo na voljo v dveh novih barvnih različicah. Kot smo izvedeli od novinarja in tviteraša Rolanda Quandta, bo na voljo v barvi sivke in v še eni novi modri različici.

Če bi si radi ogledali, kako je P30 Pro videti v omenjenih novih barvnih različicah, kliknite na to oziroma to spletno povezavo. Kot je videti, je mobitelov zadek pri novih barvnih različicah sestavljen iz dveh barvnih odtenkov.

 

Mobitel P30 Pro je bil že do sedaj na voljo v kar nekaj barvnih različicah. Kupiti ga je bilo mogoče v črni, oranžni, kristalno modri, še eni drugi modri in biserno beli barvi. V štirih barvnih različicah je na voljo tudi pri nas.

Ali bo P30 Pro v novih dveh različicah na voljo tudi pri nas, je vprašanje. Predlagamo, da spremljate našo spletno stran, na kateri lahko takoj vidite, v katerih barvah vam določen mobitel ponujamo.

Mobitel P30 Pro smo pred meseci že preizkusili. Vas zanima, kakšen je in kaj si mislimo o njem? Če ja, si na tej povezavi poglejte naš test. Tisti, ki si mobitel lastite, lahko mnenje o njem podate pod tem člankom.

Vira: twitter.com, winfuture.de.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. september 2019
4837
12. september 2019
Huawei P30 Pro v dveh novih barvnih različicah
Android