Huawei prinaša s posebnim ovitkom brezžično polnjenje tudi za P30

Matej Ribič 3. april 2019 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/p30-case-ribic-apr19-hero.jpg

Vse bolj priljubljeni kitajski proizvajalec mobitelov Huawei je pred nekaj dnevi v Parizu predstavil dva nova mobitela: Huawei P30 in P30 Pro. Mobitela sta si v marsičem podobna, kot brata pa imata tudi nekaj razlik, ena izmed njih je ta, da P30 Pro podpira brezžično polnjenje, medtem ko ga P30 ne.

 

Huawei je zato za mobitel P30 ustvaril poseben ovitek, ki mu bo omogočil brezžično polnjenje. Vredno omembe je, da ovitek vsekakor prinaša manjkajočo lastnost brezžičnega polnjenja, bo pa to nekoliko počasnejše (10 W) v primerjavi z P30 Pro (15 W). Ker je Huawei tako proizvajalec mobitela kot tudi ovitka, tu pričakujemo ovitek, ki se bo napravi popolnoma prilegal, hrbtna stran ovitka pa naj bi imela oprijemljivo teksturo. Poleg klasičnih prednosti, ki jih nudi ovitek, kot sta povečana odpornost proti padcem in sedaj brezžično polnjenje, ima ta vgrajen tudi magnet, ki bo prišel prav predvsem voznikom, ki uporabljajo magnetna držala.

Ovitek je po mojem mnenju tudi sodobnega in atraktivnega videza in bo na voljo v črni barvi s svetlo modrimi ali oranžnimi poudarki. Ovitek je že na Huaweijevi uradni strani, žal pa o ceni in prihodu na naš trg še ni nič znano.

Vir: consumer.huawei.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. april 2019
4546
3. april 2019
Huawei prinaša s posebnim ovitkom brezžično polnjenje tudi za P30
Android