Huaweijeva prihajajoča paradna mobitela P10 in P10 Plus ujeta na slikah

Tehnik 3. februar 2017
/PublishingImages/prihajajocaP10-hero.jpg

Na kitajski spletni strani Weibo (natančneje na profilu uporabnika ichangezone) so se znašle nove slike težko pričakovanih mobitelov P10 in P10 Plus (na naših je P9). Gre za zelo kakovostne slike, ki zelo nazorno prikazujejo težko pričakovani napravi podjetja Huawei.

Po novih slikah sodeč sta P10 in P10 Plus še kako atraktivna mobitela. Kot je videti, ima eden od teh dveh mobitelov ukrivljen zaslon, drugi pa ravnega. Opaziti je tudi, da imata oba zadaj vgrajeni dve kameri Leica, ki bosta uporabnikom zagotovo omogočali izdelavo kakovostnih posnetkov.

 

Mobitela P10 in P10 Plus bo mogoče kupiti, kot razkrivajo slike, v precej živih barvah. Tisti z ukrivljenim zaslonom bo na voljo v zlati, tisti z ravnim zaslonom pa v zeleni in vijolični. Seveda lahko pričakujemo, da bosta Mobitela P10 in P10 Plus na voljo še v kakšnih drugih barvah, npr. v sivi.

Nekaj novih slik mobitelov P10 in P10 Plus si lahko ogledate na spletni strani GizChina, kjer smo dobili informacijo, da so se pojavile nove slike, vse pa si lahko ogledate na spletni strani Weibo.

Zna se zgoditi, da bosta mobitela P10 in P10 Plus predstavljena na prihajajočem kongresu Mobile World Congress, ki bo potekal od 27. februarja do 2. marca.

Viri: Weibo, GizChina

Foto: Huawei

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
3. februar 2017
3327
3. februar 2017
Huaweijeva prihajajoča paradna mobitela P10 in P10 Plus ujeta na slikah
Android