iPhone 5se in iPad Air 3 naj bi bila predstavljena 15. marca

Tehnik 4. februar 2016
/PublishingImages/iphone5se-ipad-air3-hero.jpg

To, da bosta mobitel iPhone 5se in pa tablica iPad Air 3 (na slikah iPad Air 2) predstavljena enkrat v prvi četrtini letošnjega leta, vemo že kar nekaj časa. Ravnokar pa smo izvedeli, kdaj točno naj bi bili ti dve napravi predstavljeni.

Kot poroča spletna stran 9to5Mac, naj bi Apple iPhona 5se in iPada Air 3 predstavil 15. marca na posebnem predstavitvenem dogodku. Poleg teh dveh naprav naj bi Apple isti dan pokazal tudi nove pasove za svojo uro Apple Watch. Za zdaj nič ne kaže, da bomo na marčevskem dogodku videli novi Apple Watch 2. Očitno bo na tega potrebno še nekoliko počakati. Verjetno pa ne prav dolgo. Verjamemo, da Apple z njim ne bo počakal do jeseni in ga predstavil skupaj z iPhonom 7 in iPhonom 7 Plus.

 

Apple sicer še ni uradno potrdil oziroma najavil, da bo imel svoj naslednji predstavitveni dogodek 15. marca, zato omenjeni datum vzemite z nekaj rezerve. Če ameriški gigant iPhona 5se in iPada Air 3 slučajno ne bo predstavil 15. marca, verjamemo, da bo napravi predstavil kakšen drug dan do konca marca.

O tem, kako bosta iPhone 5se in iPad Air 3 izgledala, se je v zadnjem času po spletu že pisalo. Tudi na Tehniku smo o obeh napravah že pisali. Kakšni naj bi bili, si lahko preberete tukaj in tukaj.

Vir: 9to5mac.com

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. februar 2016
2841
4. februar 2016
iPhone 5se in iPad Air 3 naj bi bila predstavljena 15. marca