iPhone 7 že v proizvodnji

Tehnik 21. junij 2016
/PublishingImages/iphone7-priozvodnja-hero.jpg

Priznani »razkrivalec« mobilnih naprav Steve Hemmerstoffer je na svojem Twitter profilu @OnLeaks razkril, da se je množična proizvodnja 4,7-palčnega iPhona 7 (na slikah iPhone SE) že začela in da poteka v tovarni podjetja Pegatron. Proizvodnja sicer po Hemmerstofferjevem mnenju še ni stekla s polno hitrostjo.

Steve Hemmerstoffer je v svojem tvitu še dodal, da 5,5-palčnega iPhona 7, ki se bo verjetno imenoval iPhone 7 Plus, v omenjeni tovarni podjetja Pegatron ne bodo proizvajali – za njegovo proizvodnjo bo očitno skrbelo podjetje Foxconn, ki za Apple že dlje časa proizvaja mobitele iPhone.

 

Steve Hemmerstoffer je v preteklosti že velikokrat pravilno napovedal določene stvari, zato lahko verjamemo njegovim trditvam glede začetka proizvodnje iPhona 7.

Četudi se je proizvodnja 4,7-palčnega iPhona 7 že začela, pa ne gre pričakovati, da bo Apple ta mobitel – pa tudi njegovega večjega brata – predstavil v kratkem. Pričakujemo lahko, da bo oba mobitela predstavil šele septembra. Očitno bo gigant iz Cupertina proizvedel ogromno primerkov teh dveh mobitelov, zato je s proizvodnjo začel tako zgodaj.

Vir: OnLeaks

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
21. junij 2016
3027
21. junij 2016
iPhone 7 že v proizvodnji