iPhone 8 tudi z bralnikom šarenice

Tehnik 15. februar 2017
/PublishingImages/iPhone8-sarenica-hero.jpg

V javnosti se pojavlja vse več zanimivih informacij, ki se nanašajo na prihajajoče mobitele iPhone (na slikah iPhone 7 in iPhone 7 Plus). Posredujemo vam najnovejše.

Kot poroča spletna stran Digitimes, je analitik Ming-Chi Kuo iz podjetja KGI Securities prepričan, da prihajajo trije novi mobiteli iPhone: dva z imenom iPhone 7S in en z imenom iPhone 8 (ta bo imel zaslon OLED). Vsi trije omenjeni mobiteli bi lahko, kot smo izvedeli na spletni strani Digitimes, bili predstavljeni septembra letos.

 

Proizvajalci delov bodo sicer po poročanju spletne strani Digitimes dele za proizvodnjo prihajajočih treh iPhonov dostavljali že v prvi četrtini letošnjega leta, torej nekoliko prej kot v preteklih letih pri prejšnjih iPhonih, a to očitno ne bo vplivalo na čas predstavitve iPhonov 7S in iPhona 8. Ti bodo očitno predstavljeni septembra – tako kot zadnji iPhoni.

iPhone 8 bo, kot vse kaže, najbolj zmogljiv od prihajajoče trojice iPhonov. Kot piše spletna stran Digitimes, bo ta mobitel imel bralnik šarenice, poleg tega pa bo omogočal tudi brezžično polnjenje.

Letošnja jesen bo za ljubitelje pametnih mobitelov še posebej pestra, saj bo očitno prinesla kar tri nove iPhone. Ljubitelji pametnih mobitelov bodo sicer na svoj račun prišli še pred jesenjo, saj bo Samsung že v bližnji prihodnosti predstavil Galaxy S8, še prej, na kongresu Mobile World Congress, pa bodo svoje nove pametne mobitele predstavili tudi nekateri drugi proizvajalci.

Vir: Digitimes

Foto: Apple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. februar 2017
3342
15. februar 2017
iPhone 8 tudi z bralnikom šarenice
iOS