Ideje za darila iz E-trgovine Telekoma Slovenije

Tehnik 8. december 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/ideje-za-darila-harb-dec21-hero.jpg

Konec leta se bliža in z njim dilema, kaj podariti ljudem, ki so nam blizu. Naj vam pomagamo z izborom izdelkov za vsak okus iz bogate ponudbe E-trgovine Telekoma Slovenije.

Slušalke Apple AirPods Pro 2021

Apple je z brezžičnimi slušalkami AirPods postavil nove standarde za priročnost, prenosljivost, trajanje baterije in brezkompromisno kakovost zvoka. Njihovemu zgledu so sledili prav vsi večji proizvajalci slušalk, Apple pa je šel še korak naprej z modelom AirPods Pro. Ta prinaša aktivno odpravljanje šumov z možnostjo izklopa funkcije, ko želimo slišati okolico, zvočno upravljanje glasbe in klicev prek Siri in do 24 ur delovanja baterije.

 

Igra 2K Games NBA 2K22

Najnovejši NBA 2K22 je ena najboljših športnih iger vseh časov, z odličnim in intuitivnim načinom igranja ter pristno dinamiko prave košarke. Igrate lahko z dejanskimi ekipami ali pa sestavljate svoje z največjimi zvezdniki NBA-ja, kakopak tudi z Luko Dončićem, ki je celo na naslovnici igre. Vsekakor darilo, ki bo razveselilo vsakega navdušenca nad igrami.

 

Pametna ura Garmin Fenix 6 Pro Solar

Garminove pametne športne ure se upravičeno uvrščajo med najboljše izdelke na trgu, serija Fenix pa predstavlja vrh njihove ponudbe, saj so ure primerne za za vse vrste športov, od pohodništva, do triatlona, potapljanja in golfa, njihove pametne funkcije pa bistveno zmanjšajo potrebo po dostopu do telefona. Model Solar prinaša še dodatno trajanje delovanja baterije (do 80 dni!), saj zaslon vključuje solarne celice, ki omogočajo sprotno polnjene baterije.

 

Set ženske parfumske vode in losjona za telo Carolina Herrera Good Girl Suprême

Ekskluzivni parfumi so zmeraj lepo darilo, še posebej pa so primerni med številnimi slavnostmi dogodki ob koncu leta. Parfum Carolina Herrera Good Girl Suprême je na voljo v dizajnersko oblikovani steklenički, ki popestri okolico tudi, ko je odložena na polico. V setu je poleg parfuma še losjon za telo.

 

Kocke LEGO Friends Čarovniški vlakec smrti v zabaviščnem parku

Lego kocke so nedvomno odlično darilo za otroke, tako tudi zadnja leta še posebej priljubljena linija LEGO Friends ne neha navduševati. Ta zabavni vlakec iz zabaviščnega parka s čarodejsko temo bo zabavno graditi in se z njim dolge ure igrati, priložene pa so tudi štiri figurice prijateljic.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
8. december 2021
5821
8. december 2021
Ideje za darila iz E-trgovine Telekoma Slovenije