Igra Destiny 2 brezplačna do 18. novembra

Matej Ribič 9. november 2018
/PublishingImages/destiny2-ribic-nov18-hero.jpg

Igra Destiny 2, ki je prvič izšla septembra lani, je brezplačna, ampak le v omejenem času. Vsi igračarji, ki bodo igro prenesli do 18. novembra, jo bodo lahko obdržali za vedno. Vse, kar morate storiti za brezplačno kopijo Destiny 2 igre, je, da prenesete Blizzard Battle.net app, ki vam je na voljo https://www.blizzard.com/en-gb/apps/battle.net/desktop.

Ta korak lahko preskočite, če imate aplikacijo že naloženo. Da boste igro lahko prejeli, pa je treba ustvariti tudi brezplačni račun. Po potrditvi novega računa prek e-naslova, ki vam ga pošlje Blizzard, je treba vključiti še Blizzard SMS Protect, da bo vaš račun z novo igro na varnem.

 

Po odprtju aplikacije vas v zgornjem desnem kotu poleg vašega računa čaka darilo – brezplačna igra Destiny 2. Ampak, kje je “fora” in ali smo pri tem spregledali drobni tisk? Igra je stara komaj leto dni in je brezplačna, ker ponuja ogromno dodatnih plačljivih razširitev oziroma dodatkov. To je del strategije izdajatelja igre z namenom povečanja in razvoja baze igralcev. Pri tem predvidevajo, da bodo igralci po končanju z osnovno igro željni dodatne zabave in bodo kupili goro dodatkov. Ne glede na vašo odločitev, se igro vsekakor splača preizkusiti, vendar pohitite, časa je le do 18. novembra.

 

Da pa bo vse teklo kot po maslu in brez zastojev, potrebujemo najmanj dvojedrni procesor Intel G4560, 6 GB delovnega pomnilnika, grafično kartico GeForce GTX 1050 z vsaj 2 GB videopomnilnika in kar 68 GB prostora. Tudi če omenjenih specifikacij ne dosegate, se igro kljub temu splača naložiti in preveriti, kako deluje na vašem sistemu, poskrbela pa bo tudi, da bo vaš računalnik v vse bolj mrzlih dneh deloval kot radiator.

Vira: news.blizzard.com, youtube.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
9. november 2018
4285
9. november 2018
Igra Destiny 2 brezplačna do 18. novembra