Igra God of War je podrla prodajni rekord

Tehnik 8. maj 2018
/PublishingImages/god-of-war-maj18-hero.jpg

Pričakovali smo, da se bo igra God of War dobro prodajala, in to se je tudi zgodilo. Sony je na svojem Twitter profilu za PlayStation sporočil, da je bila ta igra v prvih treh dnevih prodaje prodana v kar 3,1 milijona izvodih. Izjemna številka, ki pa je do danes verjetno še precej narasla. Igra je v prodaji od 20. aprila.

Kot še pravijo pri Sonyju, je igra God of War s 3,1 milijona prodanimi primerki tudi najhitreje prodajana ekskluziva za PlayStation 4. Torej se še nobena igra, ki je bila narejena samo za PlayStation 4, ni prodajala tako hitro kot God of War.

 

Nova igra God of War prinaša več novitet v primerjavi s prejšnjimi igrami iz serije. V njej ima na primer glavni junak Kratos novo orožje – sekiro. Poleg tega Kratosu v igri družbo dela tudi sin Atreus. Dinamika bojevanja je zaradi dodanega sina precej drugačna, kot je bila v preteklosti, saj se tudi sin vključuje v borbe. Nova igra God of War ima tudi drugačno postavitev kamere, naprednejšo grafiko in še kaj bi se našlo.

Do danes je bilo izdanih že kar nekaj iger God of War. Prva je izšla leta 2005. Na žalost ljubiteljev Microsoftovih konzol pa nobena izmed njih ni izšla na konzolah Xbox.

Vira: twitter.com, scee-press.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
8. maj 2018
4006
8. maj 2018
Igra God of War je podrla prodajni rekord