Igričarski izdelki za popestritev jeseni iz E-trgovine Telekoma Slovenije

Tehnik 5. november 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/e-gaming-harb-nov21-hero.jpg

Ko se potopite v svet nove igre na konzoli, računalniku ali mobitelu, vas ne more nič zmotiti, vedno pa si lahko še povečate udobje, zato smo izbrali 7 odličnih igričarskih izdelkov iz E-trgovine Telekoma Slovenije.

Igričarski stol X Rocker Nintendo Super Mario 2.1

Kaj je bolj legendarno kot igrati Super Mario Kart? Igrati Super Mario Kart v stolu Super Mario! Udoben stol proizvajalca X Rocker ima vgrajen tudi zvočni sistem 2.1 s stereo zvočnikoma v vzglavju in nizkotoncem na naslonu, tako da boste base dobesedno začutili. Stol je nastavljiv po višini in napolnjen s peno X-Cool, ki pomaga uravnavati temperaturo telesa.

 

Igralna konzola Sony PlayStation 5 in dodatni plošček

Najzmogljivejša konzola nove generacije ne prinaša zgolj ekskluzivnih iger v najvišji ločljivosti, temveč je tudi oblikovana tako, da popestri vsako dnevno sobo. Disk SSD omogoča bliskovito igranje iger, grafični procesor z 10,28 TFLOP-i je skoraj primeren za vesoljski program, predvajalnik blu-ray 4K pa prinaša najvišjo kakovost slike in zvoka, tudi za filme. Podprte so tudi vse igre za PS4, starejše pa so na voljo v trgovini PlayStation Store po ugodnih cenah. V E-trgovini je PS5 na voljo v kompletu z dodatnim igralnim ploščkom, ki ga boste potrebovali za vse večigralske igre.

 

Igralni volan Thrustmaster T150 RS PRO za PlayStation in PC

Dobre dirkalne igre je užitek igrati tudi s ploščkom ali tipkovnico, a pravo zadovoljstvo vožnje in natančen nadzor nad vozilom dobimo šele z volanom. Thrustmasterjev T150 RS PRO ima poleg volana z vsemi tipkami iz ploščka še pedale za realistično pospeševanje in zaviranje. Volan je v osnovi narejen za PlayStation in je združljiv z vsemi generacijami od PS3 do PS5, deluje pa tudi s PC-ji in sicer z vsemi različicami Windows od XP naprej.

 

Igričarska miška Trust GXT 138 X-Ray

Streljačin, strategij in številnih drugih iger na PC-ju ni mogoče igrati brez miške. Natančneje, brez dobre miške, ki lepo sede v roko in natančno zazna prav vsak premik. Trustov model ima ločljivost tipala 4000 dpi in 10 programabilnih tipk, priložen pa je kar 1,5 metra dolg kabel, ki ga lahko napeljete po katerikoli poti želite. Poleg divjega oblikovanja za boljši videz poskrbi tudi LED RGB osvetlitev, ki jo nastavite po lastnih željah.

 

Igričarske slušalke Trust GTX 450 Blizz RGB 7.1

Za polno doživetje iger je pomemben tudi zvok, a le redki si lahko privoščijo ustrezno glasnost na dobrih zvočnikih, zato so slušalke najboljša rešitev. Trustov model ni kar tako, saj igralcu ponudi 7.1-kanalni zvok, tako da je mogoče natančno določiti iz katere smeri prihaja sovrag, ob tem pa imajo vgrajen tudi mikrofon za koordinacijo s pajdaši na pohodu. RGB-osvetlitev doda k pravem igričarskem videzu, na kablu pa je tudi daljinec za prilagajanje glasnosti, izklop zvoka slušalk ali mikrofona in upravljanje z glasbo na telefonu ali drugem predvajalniku.

 

Igričarski komplet Redragon Combo S101-BA

Redragonov komplet prinaša vse osnovne komponente za priklop na hud računalnik in monitor: tipkovnico, miško, slušalke in podlogo. Membranska tipkovnica K503 Harpe z rdečimi LED lučkami ima priklop USB 2.0, 104 standardne tipke + 8 multimedijskih, je odporna proti politju tekočine in omogoča odstranjevanje tipk za lažje čiščenje. Miška M601 Centrophorus ima 20.000 dpi ločljivosti, 6 dodatnih gumbov in 1,8 m kabla, tako kot tipkovnica pa obljublja 10 milijonov pritiskov tipk. Slušalke H101 Garuda imajo odpravljanje šuma, globoke base in širok frekvenčni razpon, ter vgrajen visoko občutljivi mikrofon. Vse skupaj vizualno poveže rdeče-črna podloga za miško Archelon M, ki tudi poskrbi za večjo natančnost in udobje dela z miško.

 

Igra NBA 2K22

Imate torej vse, kar potrebujete, ampak ne veste, kaj igrati? Najnovejši NBA 2K22 je ena najboljših športnih iger vseh časov, z odličnim in intuitivnim načinom igranja ter pristno dinamiko prave košarke. Igrate lahko z dejanskimi ekipami ali pa sestavljate svoje z največjimi zvezdniki NBA-ja, kakopak tudi z Luko Dončićem, ki je celo na naslovnici igre.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
5. november 2021
5800
23. november 2021
Igričarski izdelki za popestritev jeseni iz E-trgovine Telekoma Slovenije