Igro Grand Theft Auto III za Android in iOS lahko preprosto modificiraš

Jan Ferme 24. september 2013
/PublishingImages/Screen-Shot-2012-01-03-at-10.32.49-PM.png

Igra Grand Theft Auto III mi zbudi prijetne otroške spomine, ko smo se na Pentium IV prvič podali v 3D svet kraje avtov, streljanja in zganjanja norčij. Bili smo mulci in GTA III je bila najboljša igrica tistega časa. Ko smo že znali pobrskati po namestitvenih datotekah igre smo seveda rade volje dodali kakšno modifikacijo, sneto iz temnega kotička interneta. Tako je kar naenkrat naš junak letel ali pa ubil vse sovražnike z enim metkom.

Pred nekaj tedni je založba Rockstar izdala popularno igro Grand Theft Auto III tudi za iOS in Android naprave. Nikoli si ne bi mislil, da bom dočakal kaj takšnega. Tehnologija te včasih res lahko osupne, ne? Spretni računalničarji pa so hitro ugotovili, da lahko tudi iOS in Android verzijo GTA III modificiraš, tako kot smo originalno pred leti. Še boljše pa je to, da za iOS in Android verzijo delujejo popolnoma enake modifikacije kot za PC verzijo.

Noro! Na Androidu greš v direktorij Android/Data/com.rockstar.gta3/files/GTA3 kjer se nahaja enaka struktura mapa kot na PC verziji in tako uporabi kar tista navodila. Za iOS verzijo je podobno, za modifikacijo pa uporabi program iExplorer. Poglej si video posnetke in povej, če boš namestil/a kakšno kul modifikacijo!

Vir: The Verge
Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
24. september 2013
946
24. september 2013
Igro Grand Theft Auto III za Android in iOS lahko preprosto modificiraš
Android, iOS