Instagram dobil dve novosti, ena pa še prihaja

Tehnik 25. januar 2018
/PublishingImages/novosti-ig-2018-hero.jpg

Aplikacija Instagram je dobila dve uporabni novosti. Po novem lahko na slike in videe, ki jih damo v Stories, dodamo poljubne GIF-e. To storimo tako, da pri narejenem posnetku izberemo ikono za dodajanje nalepk in nato v prikazanem okvirju izberemo gumb z napisom GIF. Nato na prikazani strani poiščemo in izberemo želeni GIF ter ga dodamo na posnetek.

Druga novost pa je prikaz zadnje aktivnosti uporabnikov. Zdaj nam pokaže, kdaj so bili uporabniki, s katerimi smo bili prek tekstovnih sporočil v preteklosti v stiku, nazadnje aktivni na Instagramu. Status aktivnosti uporabnikov lahko vidimo na strani, kjer imamo izpisane pretekle klepete. Pod imeni uporabnikov se nam po novem izpiše, ali so aktivni oziroma kdaj so bili nazadnje aktivni.

 

Instagram pa bo v prihodnjih tednih dobil še eno novost. Omogočal nam bo, da bomo v Stories dajali originalno velike posnetke. Torej nam posnetkov ne bo več obrezoval.

Prvi dve omenjeni novosti nam na Tehniku že delujeta v Instagramu za Android. Če vam ne, preverite, ali imate nameščeno zadnjo različico aplikacije.

Vir: instagram-press.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
25. januar 2018
3842
25. januar 2018
Instagram dobil dve novosti, ena pa še prihaja
iOS, Android