Instagram ima že 700 milijonov uporabnikov

Tehnik 28. april 2017
/PublishingImages/instagram-700-mio-hero.jpg

Nedavno je LinkedIn dobil 500-milijontega uporabnika, sedaj pa je podoben jubilej zabeležil tudi Instagram, ki je dobil že 700-milijontega uporabnika. Pri tem velja omeniti, da je Instagram zadnjih 100 milijonov uporabnikov dobil najhitreje doslej. Očitno je zanimanja za Instagram vedno več in verjetno je le še vprašanje časa, kdaj bo to družbeno omrežje imelo milijardo uporabnikov.

Instagram je v zadnjem obdobju dobil več uporabnih izboljšav, kot na primer možnost deljenja več posnetkov v eni objavi, možnost oddajanja videa v živo ter možnost pošiljanja samoizbrisljivih slik in videov. Verjamemo, da bo v bližnji prihodnosti dobil še kakšne uporabne izboljšave.

Na tem mestu velja omeniti, da smo pred enim letom objavili članek s triki in nasveti za Instagram, ki vam morda pridejo prav. Preberete si lahko tudi naš januarski članek o nalaganju 24-urnih posnetkov v Instagramu.

In še nekaj. Na Instagramu se nahajamo tudi mi, Telekom Slovenije. Najdete nas lahko pod uporabniškim imenom telekom_slovenije.

Vira: Instagrampress, Yuanta, Facebook Newsroom,

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. april 2017
3425
28. april 2017
Instagram ima že 700 milijonov uporabnikov
iOS, Android