Instagram in Messenger se združujeta

Tehnik 28. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/IG-kavcic-avg20-hero.jpg

Instagram je dobil eno pomembno posodobitev. Kot razkriva spletna stran 9to5Mac, po novem uporabnikom omogoča, da njegovo funkcionalnost klepetanja združijo s Facebook Messengerjem. Ta združitev torej pomeni, da se bomo uporabniki Instagrama lahko po novem prek Instagrama pogovarjali z uporabniki Facebooka.

Kot še razkriva omenjena spletna stran, bomo uporabniki Instagrama po novem lahko koristili tudi nekatere druge funkcionalnosti iz Messengerja. Na sporočila bomo na primer lahko odgovarjali z »drsanjem« (angl. swipe), dobili pa bomo tudi barvitejše klepete.

 

Očitno omenjena združitev še ni na voljo vsem uporabnikom. Pri 9to5Mac pravijo, da Instagramovi uporabniki dobivajo obvestila za družitev njihovih računov s Facebook Messengerjem. No, pri Tehniku tega obvestila še nismo prejeli.

To pa verjetno ni edina združitev, ki jo Facebook namerava narediti. Sodeč po pisanju spletne strani The New York Times lahko v prihodnosti pričakujemo, da se bo s storitvijo za pošiljanje sporočil pri Instagramu in Messengerju združila tudi storitev za pošiljanje sporočil pri WhatsAppu. Torej lahko pričakujemo, da se bodo do neke mere med seboj združili Instagram, Messenger in WhatsApp.

Viri: 9to5mac.com, Nytimes.com, En.instagram-brand.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
28. avgust 2020
5325
28. avgust 2020
Instagram in Messenger se združujeta