Instagram je začel odstranjevati lažne všečke, sledilce in komentarje

Tehnik 23. november 2018
/PublishingImages/ig-odstranjuje-nov18-hero.jpg

Če so uporabniki Instagrama doslej želeli imeti več sledilcev, več všečkov in več komentarjev na svojem profilu Instagram, so lahko posegli po posebnih aplikacijah, ki so jim vse to umetno naredile. Kot vse kaže, pa to sedaj ne bo več smiselno početi.

 

Pri Instagramu so namreč napovedali, da so začeli odstranjevati lažne všečke, komentarje in sledilce pri računih, ki uporabljajo omenjene aplikacije. Uporabniki, ki uporabljajo aplikacije za umetno dvigovanje priljubljenosti, bodo v Instagram prejeli posebno obvestilo o tem, da so z njihovega profila odstranjene lažne aktivnosti. Hkrati bodo prek tega obvestila lahko tudi zamenjali geslo. Uporabniki namreč pogosto delijo svoje geslo z omenjenimi aplikacijami in tako omogočijo upraviteljem aplikacij, da upravljajo njihov račun Instagram.

Dejstvo je, da si ogromno uporabnikov Instagrama želi imeti čim več sledilcev in všečkov, saj menijo, da so zaradi njih v očeh drugih videti pomembnejši. Očitno pa bodo morali odslej svojo pomembnost graditi na pravih sledilcih in všečkih.

Vir: instagram-press.com.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. november 2018
4310
23. november 2018
Instagram je začel odstranjevati lažne všečke, sledilce in komentarje