Instagram uvaja pomembni novosti, ki se navezujeta na izpis objav

Tehnik 5. april 2018
/PublishingImages/ig-najave-april18-hero.jpg

Družbeno omrežje Instagram se nenehno izboljšuje in spreminja. Pred dnevi so njegovi razvijalci napovedali dve novosti zanj, ki se navezujeta na izpis objav. Ena izmed njiju se že uveljavlja v praksi.

Razvijalci Instagrama so napovedali, da se bodo nove objave uporabnikov ponovno večkrat izpisovale na vrhu strani, kjer se nam izpisujejo objave (newsfeed). Želeli so torej, da se objave ponovno izpisujejo nekoliko bolj kronološko. Ta novost se tudi že uveljavlja v praksi in prepričani smo, da so številni uporabniki s tem zadovoljni. Pred to spremembo je Instagram na strani, kjer se izpisujejo objave, na prvih mestih izpisoval objave, ki bi nam lahko bile všeč. Čas objave objav tako pri razvrščanju ni bil ključnega pomena.

 

Razvijalci Instagrama pa so napovedali tudi uvedbo novega gumba, prek katerega bomo lahko uporabniki sami osvežili stran z objavami. Doslej nam je to stran občasno osvežil kar Instagram sam in nas ob osvežitvi postavil na vrh. Moteča stvar, ki pa je ne bo več. Omenjenega novega gumba pri Tehniku sicer še nismo zasledili. Lahko pa, da ga nekateri uporabniki že lahko vidijo.

Vir: instagram-press.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. april 2018
3960
5. april 2018
Instagram uvaja pomembni novosti, ki se navezujeta na izpis objav