iOttie na CES-u predstavil več zanimivih brezžičnih polnilnih podlag

Tehnik 11. januar 2018
/PublishingImages/iottie-ces-hero.jpg

Podjetje iOttie je na letošnjem sejmu CES predstavilo štiri zanimive brezžične polnilne podlage za mobilne naprave, ki podpirajo standard Qi. Vse omogočajo hitro brezžično polnjenje, tako da imamo lahko z njihovo pomočjo svojo mobilno napravo napolnjeno relativno hitro.

Tri iOttiejeve nove polnilne podlage, ki slišijo na imena iON Wireless Fast Charging Pad, iON Wireless Fast Charging Stand in iON Wireless Fast Charging Mini Pad, se ponašajo z lepim dizajnom iz posebnega blaga, ki je v različnih barvah, in lepo dopolnijo poslovno ali domače okolje. iON Wireless Fast Charging Pad in iON Wireless Fast Charging Mini Pad mobilne naprave polnita v ležečem položaju, iON Wireless Fast Charging Stand pa v stoječem položaju, tako da je napravo, ki se polni, mogoče med polnjenjem tudi uporabljati. iON Wireless Fast Charging Pad ima tudi dodaten vhod USB-A, prek katerega je mogoče priklopiti dodatno napravo in jo napolniti žično.

 

Četrta brezžična polnilna podlaga, ki jo je iOttie predstavil na CES-u, pa se imenuje iON Home Wireless Power Station. Omogoča običajno brezžično polnjenje, hkrati pa ponuja tudi številne dodatne vhode (npr. 4x USB Tpe-A), prek katerih lahko polni več naprav hkrati. Nima pa tako atraktivnega dizajna iz blaga kot prej omenjene.

Prve tri polnilne podlage prihajajo v prodajo v prvi četrtini letošnjega leta, zadnjo pa bo mogoče kupiti enkrat pozneje v letošnjem letu.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo več polnilnih podlag za mobilne naprave. Oglejte si našo ponudbo.

Vira: iottie.com, docs.google.com.

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. januar 2018
3815
11. januar 2018
iOttie na CES-u predstavil več zanimivih brezžičnih polnilnih podlag