iPhone 12 se je dobro odrezal pri padcih na trdo površino

Tehnik 2. november 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/iphone-12-padci-kavcic-nov20-hero.jpg

Apple je nedavno predstavil štiri nove mobitele iPhone, in sicer modele iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro in iPhone 12 Pro Max. Gre za res odlične pametne mobitele, ki nudijo veliko. So pa seveda vsi ranljivi na neželene zunanje vplive. Tako kot vsi mobiteli na trgu. Je pa vsaj model iPhone 12, kot kaže, vseeno zelo solidno odporen na padce.

Na kanalu YouTube Allstate Protection Plans so preizkusili trpežnost mobitelov iPhone 12 in iPhone 12 Pro. Oba so večkrat spustili z višine približno 1,8 m na trdo podlago. Spustili so ju tako na sprednjo kot tudi zadnjo in stransko stran. Po več padcih na njihovih testiranjih je bil iPhone 12 še vedno relativno malo poškodovan. Model iPhone 12 Pro je bil bolj.

Kot so zapisali na omenjenem kanalu, je iPhone 12 najbolj trpežen mobitel, kar so jih testirali.

Preizkušanje trpežnosti omenjenih dveh iPhonov, ki so ga izvedli na Allstate Protection Plans, si lahko ogledate spodaj.

 

Četudi se je iPhone 12 dobro odrezal na preizkusih kanala Allstate Protection Plans, vam priporočamo, da si nanj, če si ga boste kupili, namestite dobro zaščito.

Če bi mobitela iPhone 12 ali iPhone 12 Pro radi kupili, ju lahko tudi pri nas. V času pisanja tega članka ju sicer nismo imeli na zalogi v E-trgovini, a se bomo potrudili, da ju bomo imeli kmalu.

Vira: Youtube.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. november 2020
5434
2. november 2020
iPhone 12 se je dobro odrezal pri padcih na trdo površino
iOS