iPhone 7 Plus očitno samo v različici z dvema zadnjima kamerama

Tehnik 17. maj 2016
/PublishingImages/iPhone7-plus-hero.jpg

V zadnjem času je bilo v spletu mogoče zaslediti, da bo prihajajoči mobitel iPhone 7 Plus (na slikah iPhone 6s) na voljo v različici z eno zadnjo kamero in v različici z dvema zadnjima kamerama. No, očitno ne bo tako.

 

Priznani analitik Ming-Chi Kuo iz podjetja KGI Securities, ki je v svojih napovedih pogosto zelo točen, je namreč oznanil, da bo iPhone 7 Plus na voljo samo v različici z dvema zadnjima kamerama. Za manjši iPhone 7 se sicer že ves čas govori, da bo na voljo samo v različici z eno zadnjo kamero.

iPhone 7 Plus sicer ne bo prvi mobitel, ki bo imel zadaj dve kameri. Tako sta že opremljena npr. HTC One (M8) in Huawei P9. Ne pozabimo omeniti še mobitela LG G5, ki smo ga nedavno preizkusili tudi v Testu na dlani. Zagotovo pa vsi našteti mobiteli niso zadnji, ki imajo oziroma bodo imeli zadaj dve kameri. Pričakujemo lahko, da bodo proizvajalci izdelali nove. Dve kameri skupaj lahko namreč izdelata lepše fotografije kot ena in prav zato lahko pričakujemo, da bodo proizvajalci še naprej v zadke svojih mobitelov vgrajevali po dve kameri.

Vira:
macrumors.comApple

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
17. maj 2016
2978
17. maj 2016
iPhone 7 Plus očitno samo v različici z dvema zadnjima kamerama
iOS