Izdelki iz naše ponudbe, ki vam jih zelo priporočamo

Tehnik 22. oktober 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/priporoceni-izdelki-kavcic-okt19-hero.jpg

Pri Tehniku smo se odločili, da samo za vas izpostavimo nekaj izredno vročih in zanimivih izdelkov, ki jih pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo. Verjamemo, da vam lahko ti izdelki prinesejo veliko zabave ali zadovoljstva. Kupite jih lahko tako prek našega spletnega mesta kot tudi v naših poslovalnicah.

Videoigra FIFA 20

Tudi letošnjo jesen prihaja na različne platforme nova videoigra FIFA. Če spadate med igričarje, hkrati pa obožujete tudi šport, boste novo igro FIFA 20 verjetno preizkusili. Tisti, ki jo nameravate, jo pri nas lahko prednaročite že sedaj. Izid igre FIFA 20 je bil 27.9. 2019.

 

Pri nas lahko prednaročite različne različice igre FIFA 20. Prednaročite lahko različice za Xbox One, za Nintendo Switch, za PlayStation 4 in za Windows. Več informacij v zvezi z igro FIFA 20 izveste na našem spletnem mestu (kliknite na različico, ki vas zanima).

Pametne ure Apple Watch serije 5

Pametne ure Apple Watch veljajo za zelo dobre pametne ure. In sedaj jih lahko kupite tudi pri nas. V naš prodajni program smo dodali več pametnih ur Apple Watch, ki zares navdušujejo. Če kupujete novo pametno uro, bi bila ena izmed teh lahko prava izbira za vas.

 

Pametne ure Apple Watch serije 5 navdušujejo v več pogledih. Imajo lep dizajn, hkrati pa omogočajo tudi predvajanje glasbe, opravljanje klicev, spremljanje srčnega utripa, pisanje sporočil in še bi lahko naštevali. Verjamemo, da vas ne bi razočarale.

Mobitel Galaxy Note10+

Galaxy Note 10+ ta hip velja za enega izmed boljših mobitelov. Zakaj si ga ne bi privoščili tudi vi? Kupite ga lahko tudi pri nas.

 

Galaxy Note 10+ navdušuje z videzom in odličnimi specifikacijami. Ta Samsungov novinec ima vgrajen velik 6,8-palčni zaslon z ločljivostjo kar 3.040 x 1.440 slikovnih točk, okrog katerega skorajda ni robov. Vgrajen ima tudi hiter 8-jedrni procesor, tri kamere na zadnjem delu, ki izdelujejo vrhunske posnetke, ultrasonični bralnik prstnih odtisov in še in še. Aja, pa da ne pozabimo tudi na novi S-Pen. Če potegnemo črto, gre za res izjemen mobitel. Pri nas lahko kupite tudi njegovega 'brata' Galaxyja Note10+, in sicer Galaxyja Note10. Tudi ta ni od muh.

JBL Boombox

Pri nas prodajamo kar nekaj različnih pametnih zvočnikov. Eden zanimivejših je zagotovo JBL-jev Boombox, ki vam ga priporočamo.

 

Boombox prepriča že s svojim videzom. Prav tako pa tudi z zvokom, možnostjo polnjenja za dve napravi, povečano odpornostjo na vodo (IPX7) in zmožnostjo predvajanja glasbe kar do 24 ur ob enem polnjenju.

Televizor Q70R

Pri nas prodajamo tudi izjemen Samsungov televizor Q70R, ki je sposoben prikazati zelo lepo sliko. Je pa to televizor nekoliko višjega cenovnega razreda, a ga pri nas lahko sicer kupite tudi cenejše.

 

Televizor Q70R iz naše prodaje ima 65-palčno diagonalo, tako da ni ravno majhen. Obenem ima tudi visoko ločljivost 3.840 x 2.160 slikovnih točk in kvantni procesor 4K, osnovan pa je na QLED-tehnologiji.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
22. oktober 2019
4884
22. oktober 2019
Izdelki iz naše ponudbe, ki vam jih zelo priporočamo