Izdelki, ki bi jih bili vaši otroci veseli

Tehnik 16. november 2018
/PublishingImages/izdelki-otroci-nov18-hero.jpg

Pri Telekomu Slovenije prodajamo široko paleto najrazličnejših izdelkov. Med drugim prodajamo tudi izdelke, ki so primerni za otroke. Spodaj smo samo za vas izpostavili nekaj zanimivih izdelkov za otroke iz naše ponudbe. Verjamemo, da bi jih bili vaši otroci, če jih imate, veseli.

Vse naše izdelke si sicer lahko ogledate in kupite na tej povezavi.

Avto na daljinsko vodenje Forever RC-200 MONSTER 4x4

Avtomobili na daljinsko vodenje so lahko še danes zelo zanimiva igrača. Pri Telekomu Slovenije prodajamo izjemno zanimiv avtomobil na daljinsko vodenje Forever RC-200 MONSTER 4x4, ki se ponaša z dobrimi lastnostmi in ugodno ceno.

 

Forever RC-200 MONSTER 4x4 ima 4-kolesni pogon in dobro vzmetenje, kar mu omogoča, da se dobro spopada z različnimi tereni. Avtomobil ima tudi 40 metrov dometa in 15 km/h maksimalne hitrosti.

PlayStation 4 Pro

Seveda na našem spisku priporočil nikakor ne sme manjkati igralna konzola PlayStation 4 Pro. Prepričani smo, da bi z njeno pomočjo hitro narisali široke nasmehe na lica vaših otrok.

PlayStation 4 Pro je izjemno zmogljiva igralna konzola, ki zna na malih in velikih zaslonih pričarati izjemno igralno izkušnjo. Konzola PlayStation 4 Pro je boljša od predhodno izdane konzole PlayStation 4, saj zna igre prikazati v lepši grafiki, če se jo priklopi na televizor z ločljivostjo 4K.

 

Pri nas sicer prodajamo tudi konzolo PlayStation 4 (tukaj in tukaj). Prodajamo pa tudi več iger za konzoli PlayStation 4. Katere, pa izveste tukaj.

Xbox One S z igro Pro Evolution Soccer 2019

Konzola Xbox One S je dobra alternativa konzolama PlayStation 4 in PlayStation 4 Pro. Tudi ta lahko vašim otrokom nudi kar nekaj zabave. Je pa res, da bi vam, če bi vam mogli priporočiti samo eno konzolo izmed do sedaj omenjenih treh, predlagali PlayStation 4 Pro, saj je konzola zmogljivejša od Xbox One S.

 

Konzola Xbox One S se lahko pohvali s tem, da ima dobro moč in izjemen igralni plošček. Igralni ploščki, ki so jih imele doslej konzole Xbox, so bili deležni pogostih pohval in pri tem, ki je priložen Xboxu One S, ni nič drugače.

Konzolo Xbox One S pri Telekomu Slovenije ta hip prodajamo v kompletu z nogometno igro Pro Evolution Soccer 2019, ki je med mladimi zelo priljubljena.

Šolska torba z motivi Real Madrida in dodatki

Verjamemo, da lahko svojega otroka razveselite tudi s tem, da mu podarite zanimivo šolsko torbo. V naši ponudbi imamo zelo zanimivo šolsko torbo z motivi nogometnega kluba Real Madrida, ki je primerna za otroke, ki hodijo v prve tri razrede osnovne šole. Poleg te torbe z motivi Real Madrida kupci prejmejo tudi vrečko za copate in dve peresnici.

 

Seveda vsi otroci niso pristaši nogometnega kluba Real Madrid. A nič ne de. V naši ponudbi lahko najdete še cel kup drugih zanimivih šolskih torb. Tukaj poglejte, katere.

Pisalo Forever 3D Idea

Še en izdelek, ki bi bil lahko otrokom zelo zanimiv, je pisalo Forever 3D Idea. S tem pisalom je mogoče ustvarjati tridimenzionalne objekte. Pisalo namreč iztiska plastiko, ki se strjuje in na ta način ustvarja razne oblike.

 

Ob nakupu pisala Forever 3D Idea pri nas prejmete tri zvitke materiala za ustvarjanje s pisalom. Pozneje lahko pri nas dokupite tudi nove zvitke materiala (tukaj in tukaj).

Rolka Penny Skate

Pred leti, ko okoli nas še ni bilo toliko računalnikov in ostalih tehnoloških naprav, so bile rolke ena izmed bolj priljubljenih »igrač«. Verjamemo, da lahko z njimi še danes razveselite svoje otroke. Seveda, če so ti že dovolj stari zanje.

Pri Telekomu Slovenije prodajamo sila zanimivo rolko Penny Skate. Že res, da jo vaši otroci v prihodnjih tednih zaradi letnega časa verjetno ne bodo mogli pretirano uporabljati, jo bodo pa lahko spomladi in poleti.

 

Rolka Penny Skate se lahko pohvali s tem, da je sestavljena iz kakovostnih in trpežnih materialov. Pa tudi s tem, da ni prevelika, tako da se jo lahko enostavno prenaša, ko vožnja ni mogoča.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
16. november 2018
4298
16. november 2018
Izdelki, ki bi jih bili vaši otroci veseli