Izdelki, ki jih priporočamo

Tehnik 23. december 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/december19-izdelki-kavcic-dec19-hero.jpg

Spodaj smo izpostavili pet zelo vročih izdelkov iz naše aktualne ponudbe, ki jih nikar ne spreglejte. Popestrite sebi ali pa komu drugemu prihodnje dni s katerim od teh izdelkov.

Več informacij v zvezi z izpostavljenimi izdelki dobite na naši spletni strani. Kliknite na povezavo, ki smo jo dodali pri vsakem izmed izdelkov.

Igričarski set Redragon Combo S101-BA

Danes igričarskih izdelkov ni več treba kupovati ločeno. Kupiti se ji namreč da tudi v kompletu. Enega od kompletov igričarskih izdelkov lahko kupite tudi pri nas. Gre za komplet S101-BA, ki vsebuje pet različnih izdelkov.

 

V kompletu oziroma setu S101-BA se nahajajo tipkovnica K503 Harpe, miška M601 Centrophorus, slušalke H101 Garuda in podloga za miško Archelon M. Pozabite na skakanje od trgovine do trgovine, da bi dobili posamezen igričarski izdelek. Kupite komplet S101-BA in v njem boste dobili štiri stvari naenkrat.

Prenosni računalnik HP ProBook 470 G5

Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj prenosnikov proizvajalca Hewlett-Packard, ki velja za enega boljših. Eden zanimivejših prenosnikov tega proizvajalca je ProBook 470 G5, ki nudi dobre specifikacije za ne pretirano visoko ceno in ga prodajamo tudi pri nas. Priporočamo vam ga.

 

ProBook 470 G5 ima eleganten dizajn, zmogljiv procesor Intel Core i5-8250U, dobro grafično kartico NVIDIA GeForce 930M, 8 GB RAM pomnilnika, 256 GB velik disk SSD in 17,3-palčni zaslon z ločljivostjo 1.080 x 1.920 slikovnih točk. Omeniti velja tudi, da ima ta prenosnik naložen operacijski sistem Windows 10 Home. Vrhunska oprema!

Zobna ščetka Philips Sonicare HX9334/41

Philipsove električne zobne ščetke Sonicare že dolgo časa veljajo za zelo dobre električne zobne ščetke. Tudi nova z modelno oznako HX9334/41 je takšna in vam jo vsekakor priporočamo.

 

Električna zobna ščetka Sonicare HX9334/41 zna odstranjevati površinske madeže. Ponaša se s kar do 62 tisoč potezami na minuto. Ta ščetka prispeva tudi k bolj belim zobem.

Če potegnemo črto, Sonicare HX9334/41 je odlična zobna ščetka, ki lahko nudi dobro ustno higieno. Vam pa pred nakupom katerekoli električne zobne ščetke svetujemo, da se posvetujete s svojim zobozdravnikom. Lahko da bo mnenja, da namesto električne raje uporabljate klasično mehansko zobno ščetko.

Fotoaparat Canon Zoemini C z vgrajenim tiskalnikom

Canon, ki velja za priznano ime v svetu fotoaparatov, ima ta hip v prodaji sila zanimiv fotoaparat Zoemini C. Ta fotoaparat se od večine drugih fotoaparatov na trgu razlikuje po tem, da zna fotografije tudi natisniti. Da, prav ste prebrali. Fotografira in nato še natisne fotografijo.

 

Kamera pri Zoemini C ima ločljivost 5 milijonov slikovnih pik. Naprava zna fotografije tiskati v ločljivosti 314 x 500 dpi. Zoemini C podpira pomnilniške kartice mikro SD. Naj pa povemo, da te niso priložene.

Vsekakor je lahko Zoemini C super izdelek za vas ali za koga drugega. Pa še predrag ni.

Pralni stroj Samsung WW80K5410UW/LE

Samsung ta hip ponuja izjemen pralni stroj WW80K5410UW/LE, ki opere vaša oblačila tako, kot si zaslužijo. Pozabite na povprečne pralne stroje. Kupite Samsungovega.

 

Pralni stroj Samsung WW80K5410UW/LE ima kapaciteto pranja kar 8 kg. Ima tudi zmogljiv digitalni inverterski motor, nizko porabo električne energije (energijski razred A+++), dodatna vratca Add Watch, tehnologijo ECO Bubble za učinkovito pranje pri nizkih temperaturah, diamantni boben, ki je nežen do oblačil, in še bi lahko naštevali. Samsung WW80K5410UW/LE je izjemen pralni stroj, ki svoje delo opravlja tako, kot mu pritiče.

Predlagamo, da si več o tem pralnem stroju preberete na naši spletni strani. Tam boste našli še nekatere druge zanimive pralne stroje.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
23. december 2019
4972
23. december 2019
Izdelki, ki jih priporočamo