Izdelki, ki lahko popestrijo letošnje poletne počitnice

Tehnik 4. julij 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/izdelki-pocitnice-kavcic-jun19-hero.jpg

Spodaj smo izpostavili nekaj izredno zanimivih izdelkov iz naše ponudbe, ki lahko šolarjem ali študentom popestrijo letošnje poletne počitnice.

Če ste šolar oziroma študent in vas bo kateri izmed izpostavljenih izdelkov prepričal, ga lahko kupite tako, da kliknete na povezavo v opisu izdelka in preusmerjeni boste na naše spletno mesto, kjer lahko nakup opravite.

Električna rolka Robbo X6

Električne rolke so v zadnjih letih precej priljubljene, zato jih prodajamo tudi pri nas. Pri nas lahko kupite zelo kakovostno Robbo X6, ki z vožnjo, estetskim izgledom in še čim zares navduši.

 

Električna rolka Robbo X6 ima vgrajeno tehnologijo Auto Balance, zahvaljujoč kateri se takoj po vklopu postavi v ravnovesni položaj. Ima tudi atraktivno LED-osvetlitev koles in celo zvočnik bluetooth, prek katerega lahko uporabnik med vožnjo posluša glasbo.

Robbo X6 dobite pri nas prek Programa zvestobe za 24 x 8,00 €.

Konzola PlayStation 4 s tremi igrami in 3-mesečno naročnino za PlayStation Plus

Veliko mladih si danes počitnic ne zna predstavljati brez igranja videoiger, zato na spisek »počitniških izdelkov« dajemo tudi komplet, v katerem je konzola PlayStation 4, tri igre za to konzolo in 3-mesečna naročnina na storitev PlayStation Plus.

 

V omenjenem kompletu so izjemne igre God of War, Horizon Zero Dawn in Gran Turismo Sport. Gre za igre, ki vas ne bodo razočarale. Poleg omenjenih iger je v kompletu priložen tudi kartonček za trimesečno naročnino na storitev PlayStation Plus.

Cena omenjenega kompleta, ki vam nudi ogromno zabave, je 24 x 14,00 € prek Programa zvestobe.

Električni skiro Razor E-Prime

Počitnice lahko zelo popestrijo tudi električni skiroji. Je pa res, da ti niso primerni za prav vse starostne skupine. Pri nas prodajamo vrhunski električni skiro E-Prime priznanega proizvajalca Razor. Če kupujete dober električni skiro, bi bil ta lahko primeren za vas.

 

Električni skiro Razor E-Prime doseže do 27 km/h hitrosti, tako da je možno z njim relativno hitro priti od točke A do točke B. Ta skiro je hkrati tudi zložljiv in tehta precej skromnih 9,8 kg. Obenem pa omogoča tudi nastavljanje višine krmila.

Električni skiro Razor E-Prime dobite pri nas prek Programa zvestobe že za 24 x 11,30 €.

Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ Mo

Tople poletne noči so kot nalašč za ogled nebesnih teles. Če bi se letošnje poletje radi s svojo boljšo polovico, prijatelji ali sami odpravili gledati nebesna telesa, si lahko pri nas kupite zelo kakovosten teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ Mo. Gre za super teleskop, ki dobro opravlja svoje naloge.

 

Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ Mo lahko uporabite tudi za gledanje stvari na Zemlji. Z njim torej niste omejeni samo na nočno gledanje v vesolje. Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ Mo se ponaša s kar 307-kratno največjo povečavo, fiksiranim kazalnikom zvezd in hitro namestitvijo brez orodja.

Teleskop Celestron AstroMaster 130 EQ Mo dobite pri nas za 24 x 11,00 € prek Programa zvestobe.

Televizor Samsung UE55NU7023KXXH 4K

Tudi televizorji lahko popestrijo počitnice. Pri nas jih prodajamo kar nekaj. Med drugim tudi Samsungovega UE55NU7023KXXH 4K, ki za ne pretirano visoko ceno ponuja zares veliko.

 

Omenjeni televizor nudi lepo sliko. Ta ima 55-palčno (138-centimetrsko) diagonalo in ločljivost 3840 x 2160 slikovnih točk. Če bi televizor UE55NU7023KXXH 4K radi kupili, ga lahko pri nas dobite že za 24 x 23,00 € prek Programa zvestobe.

Počitnikarji, katerekoli izdelke že boste uporabljali med letošnjimi počitnicami, želimo vam, da se imate lepo. Naj bodo to vaše najlepše počitnice doslej.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
4. julij 2019
4719
4. julij 2019
Izdelki, ki lahko popestrijo letošnje poletne počitnice