Izdelki, ki lahko popestrijo vaše letošnje valentinovo

Tehnik 9. februar 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/valentinovo-kavcic-feb21-hero2.jpg

14. februar je prav poseben dan v letu. Je dan, ki ga zaljubljenci po vsem svetu še posebej častijo. Na ta dan si zaljubljenci še dodatno izkažejo ljubezen, naklonjenost in pripadnost. Spodobi se, da si ga naredimo tudi čim bolj pravljičnega, popolnega in si še enkrat povemo, da se imamo radi. Ja, 14. februar je dan, ko je valentinovo. Valentinovo je čas, ko si pari izkažejo ljubezen, hkrati pa si tudi poklonijo kakšno majhno ali večje darilo. Če še ne veste, kaj bi svoji srčni izbranki oziroma srčnemu izbrancu poklonili, ste na pravem mestu.

Pri Telekomu Slovenije smo na enem mestu zbrali nekaj odličnih izdelkov iz naše aktualne ponudbe, ki so po našem mnenju lahko super darilo za valentinovo zanjo ali zanj. Na omenjenem mestu so na primer izdelki za osebno nego, toaletne vode in tehnološke naprave. Verjamemo, da lahko z njimi postavite piko na i letošnjemu valentinovemu.

Spodaj izpostavljamo šest »valentinovih« izdelkov, ki jih ta hip še posebej priporočamo.

Pametna ura Apple Watch serije 4 (Nike+)

Pametne ure Apple Watch že nekaj let navdušujejo uporabnike po svetu. Prav zato verjamemo, da so lahko odlično darilo za valentinovo. Pri nas lahko med drugim kupite Apple Watch serije 4 (izvedba Nike+), ki navdušuje tako s funkcionalnostmi kot videzom.

 

Ura Apple Watch serije 4 (Nike+) je polna uporabnih funkcionalnosti (nudi možnost klicanja in uporabe digitalnega asistenta Siri, ima funkcijo Voki-toki …). Premore tudi zelo lep pašček, ki se razlikuje od tistih, ki jih sicer navadno srečujemo na pametnih urah.

Komplet pametnih ur Galaxy Watch Active2

Priporočamo tudi odličen komplet pametnih ur, v katerem sta zelo zmogljivi pametni uri Samsung Galaxy Watch Active2.

 

Pametna ura Galaxy Watch Active2 je lahko odličen sopotnik pri športnih aktivnostih. Se pa dobro obnese tudi ob drugih priložnostih. Prvih 50 kupcev našega kompleta pametnih ur Samsung Galaxy Watch Active2 prejme uporabno darilo. To pa je Telekomova odeja v velikosti 120 x 150 cm.

Brezžične slušalke Apple AirPods Pro

Slušalke veljajo za zelo priljubljen kos zabavne opreme. Verjamemo, da boste z njimi zelo razveselili tudi svojega partnerja oziroma partnerico. Ta hip vam zelo priporočamo Applove brezžične slušalke AirPods Pro, ki so po našem mnenju vrhunske.

 

Slušalke Apple AirPods Pro nudijo kakovosten zvok in imajo lep dizajn. Med drugim se lahko pohvalijo z aktivnim odpravljanjem hrupa iz okolice. Te slušalke so pri nas prodajnih hit, kar kaže na to, da so odlične.

Brezžične slušalke Samsung Galaxy Buds Live

Niso pa samo Apple AirPods Pro odlične slušalke. Odlične so tudi Samsungove Galaxy Buds Live, ki jih tudi priporočamo. Galaxy Buds Live imajo nekoliko posebno obliko, ki spominja na fižol, se pa vseeno dobro prilegajo ušesom.

 

Kakovost zvoka je pri slušalkah seveda ključna stvar. In po našem mnenju se Galaxy Buds Live pri predvajanju zvoka dobro izkažejo. V času pisanja tega članka smo imeli te slušalke na voljo v treh barvah (mistično črni, mistično bronasti in mistično beli). Še en plus pri slušalkah Galaxy Buds Live.

Pametna ura Chameleon V28

Če se vam zdijo zgornji izdelki predragi (kakšno ceno imajo, izveste na našem spletnem mestu), lahko za valentinovo poklonite tudi zelo zanimivo pametno uro Chameleon V28. Ta ura je cenovno precej dostopnejša, vseeno pa za svojo ceno prinaša precej.

 

Pametna ura Chameleon V28 je polna zanimivih in uporabnih funkcionalnosti. Najbolj nas navdušuje, da za res nizko ceno ponuja toliko stvari. Kaj vse, pa preberite na našem spletnem mestu. Spisek stvari, ki jih ponuja, je, kot boste videli, precej dolg.

Tudi vizualno se nam zdi ta ura precej atraktivna. Pri nas smo jo imeli v času pisanja tega članka na voljo v črni in rožnato zlati barvi. Verjamemo, da z eno od teh dveh barvnih različic lahko ugodite svojemu partnerju oziroma partnerici.

Želimo vam, da letošnje valentinovo preživite nadvse lepo!

Vir: Telekom.si.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
9. februar 2021
5559
9. februar 2021
Izdelki, ki lahko popestrijo vaše letošnje valentinovo