Izdelki, ki so lahko super darilo

Tehnik 2. december 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/dec1darila-kavcic-nov19-hero.jpg

Prihaja čas, ko se bomo ljudje spet nekoliko bolj obdarovali. Za vas smo zato našli nekaj izdelkov, ki so lahko odlično darilo v prihajajočih praznikih. Ko boste v prihodnjih dneh kupovali darila za najbližje, imejte v mislih tudi te izdelke. Vse spodnje izdelke lahko kupite pri nas, tako da vam jih ni treba iskati naokoli.

V prihodnjih dnevih bomo objavili še en podoben članek in vam podali še nekaj idej, kaj pokloniti v letošnjem decembru.

Predlagamo vam, da se odpravite v našo E-trgovino, kjer boste našli še ogromno drugih izdelkov, in morda se vam bo kateri izmed njih zdel še posebej primeren za darilo.

Dirkalni volan Numskull NS101

Igričarsko usmerjeni izdelki so lahko odlično darilo. Če kdo od vaših bližnjih obožuje videoigre, mu jo lahko poklonite. Prepričani smo, da je bo zelo vesel. Pri nas prodajamo več igričarsko usmerjenih izdelkov, med drugim tudi kakovosten dirkalni volan Numskull NS101, ki ga priporočamo vsakemu navdušencu nad dirkalnimi videoigrami.

 

Dirkalni volan Numskull NS101 se dobro obnese pri dirkalnih videoigrah. Za karseda udobno igralno izkušnjo ima vgrajenih šest gumbov, ki se jih da programirati, in 180-stopinjsko rotacijo obroča.

Za plus lahko temu volanu štejemo to, da je združljiv s konzolami PlayStation 3, PlayStation 4 in Xbox One, hkrati pa tudi z osebnimi računalniki.

7-delni set posode Tefal B907S774

Verjamemo, da bi bil novega seta posode marsikdo vesel. Tudi vam bližnja oseba. Pri nas lahko za darilo nekomu kupite kakovosten 7-delni set posode Tefal B907S774, ki navdušuje s kakovostjo.

 

Omenjeni 7-delni set posode je iz nerjavečega jekla. Ima steklen pokrov za preprost nadzor nad kuhanjem, priročno merilno lestvico ter posebne robove za enostavno in čisto serviranje.

Slušalke bluetooth Samsung Galaxy Buds

Slušalke so lahko odlično darilo. Velika večina uporabnikov bi bila zelo vesela, če bi jih dobili za darilo v prihodnjih tednih, in verjamemo, da bi jih bili veseli tudi vaši bližnji.

Če lahko poklonite nekoliko dražje slušalke, priporočamo, da so to Samsungove Galaxy Buds, ki so zares vrhunske in jih prodajamo tudi pri nas.

 

Slušalke Galaxy Buds navdušujejo z zvokom, funkcionalnostmi in videzom. So brezžične, tako da so še posebej priročne. Več o njih preberite na našem spletnem mestu.

Merilec tlaka iHealth Track (KN-550BT)

Verjetno si želite, da bi bili vaši bližnji zdravi. Prav zato jim lahko poklonite odličen merilec iHealth Track, ki jim bo nudil več uporabnih informacij v zvezi z njihovim zdravjem. Na podlagi teh informacij bodo lahko ukrepali prej, kot bi sicer.

 

Merilec iHealth Track zna meriti krvni tlak in srčni utrip, obenem pa zna tudi odkrivati aritmijo. Ta merilec se lahko uporablja tudi s pametnim mobitelom.

Verjamemo, da je lahko super darilo. Pa še predrag ni.

Masažna naprava NAIPO MGS-150DC

Le kdo si ne želi dobre masaže? Vaši bližnji si jo skoraj zagotovo. Letos jim zato lahko poklonite odlično masažno napravo NAIPO MGS-150DC, ki jim bo nudila veliko užitkov.

 

Masažno napravo NAIPO MGS-150DC se uporablja za ramena in vrat. Naprava omogoča prilagajanje hitrosti masaže. Ima osem shiatsu masažnih vozlov, hkrati pa tudi funkcijo gretja.

Z masažno napravo NAIPO MGS-150DC lahko navdušite svoje bližnje.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
2. december 2019
4943
2. december 2019
Izdelki, ki so lahko super darilo