Izdelki, ki so lahko super darilo (drugič)

Tehnik 13. december 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/darila2dec-kavcic-nov19-hero.jpg

Spodaj bomo priporočili še nekaj izdelkov, ki so lahko super darilo v prihajajočih prazničnih dnevih. Predlagamo, da si pogledate tudi naš prvi članek, v katerem smo vam že priporočili nekaj izdelkov.

Če vas bo kateri izdelek zanimal in ga boste želeli kupiti, kliknite na dodano povezavo in na naši spletni strani boste nato lahko izpeljali nakup.

Nekateri priporočeni izdelki imajo nekoliko višjo ceno (vseeno ta pri nobenem ne presega 200 evrov). Če niste pripravljeni odšteti za posamezno darilo toliko denarja, predlagamo, da pobrskate po naši E-trgovini. V njej boste našli kar nekaj za darilo primernih izdelkov, ki imajo precej nižjo ceno.

Avto na daljinsko vodenje Forever RC-200 Monster 4x4

Mladi so danes zelo veseli, če dobijo za darilo igričarsko usmerjen izdelek. Prepričani pa smo, da bi bil marsikdo vesel tudi, če bi dobil za darilo avto na daljinsko vodenje. Če menite, da bi bil kdo izmed vaših bližnjih vesel takšnega avtomobila, mu lahko pri nas kupite Forever RC-200 Monster 4x4. Gre za izjemen avto na daljinsko vodenje, ki navdušuje s svojimi lastnostmi.

 

Forever RC-200 Monster 4x4 se lahko vozi po številnih površinah, saj ima vgrajena izjemno velika kolesa z gumijastimi pnevmatikami, hkrati pa tudi 4-kolesni pogon. Ta avto se ponaša s 15 km/h maksimalne hitrosti in 40 m dometa. Vgrajene ima tudi LED-luči. Zabava z njim je zagotovljena.

Zvočnik bluetooth JBL Charge 4

Zvočniki bluetooth so zelo priljubljeni posebej med mladimi. Prav zato verjamemo, da lahko mlajše člane v vaši družini zelo osrečite, če jim poklonite kakovosten zvočnik bluetooth. Na primer JBL Charge 4, ki ga prodajamo tudi pri nas.

 

Zvočnik bluetooth JBL Charge 4 nudi dober zvok z dobrimi nizkimi toni. Ima baterijo, ki omogoča predvajanje glasbe do 20 ur. Je precej solidno vodoodporen, saj ima certifikat IPX7

Zvočnik JBL Charge 4 ima obenem tudi mikrofon za brezžično telefoniranje, hkrati pa ima tudi možnost polnjenja drugih naprav. Vsekakor gre za izjemen zvočnik, ki navduši marsikoga.

Kuhinjski robot Bosch MUM4856EU

Če kdo od vaših bližnjih rad peče in kuha, mu lahko poklonite kuhinjski robot Bosch MUM4856EU. Z njim bo lahko pripravil še slastnejše jedi.

 

V sklopu kuhinjskega robota Bosch MUM4856EU kupci prejmejo mesoreznico, pretočni sekljalnik, mešalni vrč in ožemalnik agrumov. Bosch MUM4856EU je zares izjemen izdelek za kuharske mojstre.

SBS-ov podatkovni kabel Lightning in silikonski ovoj

SBS-ov komplet podatkovnega kabla Lightning in silikonskega ovoja je lahko zelo uporabno darilo za lastnike Applovih naprav. Predvsem za tiste, ki si lastijo mobitel iPhone 11.

 

Podatkovni kabel, ki je v kompletu, je primeren za naprave iPhone, iPod in iPad. Ovitek iz kompleta pa je namenjen mobitelom iPhone 11. Ta ovitek nudi osnovno zaščito. Za še boljši zaščito je dobro, da se na mobitel doda tudi zaščitno steklo, ki se bori proti udarcem v zaslon.

Dron DJi Tello Iron Man

Droni so v zadnjih letih postali zelo priljubljeni in zdi, se, da bodo v prihodnosti še bolj. Verjamemo, da bi lahko s katerim izmed njih zelo razveselili vašega bližnjega. Pri nas imamo ta hip v ponudbi zanimiv dron DJi Tello Iron Man, ki se ponaša z odličnimi letalnimi lastnostmi.

 

Dron DJi Tello Iron Man je obarvan v barve filmskega junaka Iron Mana, tako da je še posebej primeren za vse tiste, ki obožujejo Iron Mana in nasploh Marvelove filme. Vgrajeno ima kamero s 5 MP, tako da zna delati tudi posnetke.

Domet upravljanja drona DJi Tello Iron Man je do 100 m, maksimalna višina letenja tega drona pa do 30 m. Z enim polnjenjem se dron lahko uporablja do 13 minut, če je brezvetrje.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. december 2019
4955
13. december 2019
Izdelki, ki so lahko super darilo (drugič)