Izdelki, ki so vam lahko v pomoč pri doseganju sanjske postave

Tehnik 20. marec 2019 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/poletje-pametne-naprave-kavcic-mar19-hero.jpg

Verjetno vas ni malo takšnih, ki pridno trenirate, da bi bili letos na morju videti karseda dobro. Za tiste, ki ste športno aktivni, imamo pri nas v prodaji kar nekaj športno orientiranih izdelkov, ki vam lahko pomagajo pri doseganju sanjske postave. Spodaj smo izpostavili nekatere izmed njih, ki se nam zdijo še posebej zanimivi.

Vse izpostavljene izdelke lahko kupite prek naše spletne strani in v naših fizičnih prodajalnah. Če bi jih radi kupili prek naše spletne strani, predlagamo, da kliknete na povezavo, ki smo jo spodaj dodali pri vsakem izmed njih, saj boste preusmerjeni neposredno na stran, prek katere jih lahko kupite.

Kolešček Tunturi EXERCISE WHEEL

Vsi si želimo čvrste trebušne mišice oziroma močno jedro telesa. V pomoč pri doseganju tega cilja nam je lahko kolešček ETXERCISE WHEEL, ki lahko zelo dobro razmiga jedro našega telesa. Zakaj si ga ne bi privoščili tudi vi in izboljšali svoje forme?

Omenjeni kolešček ste lahko v času pisanja tega članka dobili pri nas za samo 17,96 €. Torej za zelo malo denarja, glede na to, da vam lahko prinese super rezultate!

 

Ob nakupu koleščka EXERCISE WHEEL prejmete tudi blazinico za kolena, ki vam olajša vadbo.

Športni trak Crosscall X-ARMBAND

Po eni strani je lahko zelo dobro, da imamo pri določenih športnih aktivnostih (npr. pri pohodništvu) pri sebi tudi mobitel. Ta je namreč lahko sila koristen, saj nam lahko nudi določene informacije in meri našo aktivnost. Je pa dobro, da si mobitel namestimo na namenski trak za roko, če ga imamo pri sebi med rekreacijo, saj nam tako ni v napoto. Prek namenskega traku ga lahko obenem tudi uporabljamo.

Pri nas prodajamo zelo uporaben trak za roko z imenom Crosscall X-ARMBAND, ki se ga lahko uporablja za športne aktivnosti. Gre za trak, na katerega se lahko pritrdi mobitel. Trak Crosscall X-ARMBAND je precej prilagodljiv in lepega videza, hkrati pa ne stane preveč. V času pisanja tega članka ste ga pri nas dobili že za 26,99 €.

 

Pametna tehtnica Huawei Smart scale

Tehtnice so lahko zelo pomemben pripomoček, ko želimo doseči svojo sanjsko postavo. Nudijo nam namreč lahko marsikatero uporabno informacijo v zvezi z našim telesom.

Pri nas prodajamo zelo kakovostno tehtnico Huawei Smart scale, ki zna meriti indeks telesne mase, telesno maščobo, delež vode, težo … Huawei Smart scale je res super tehtnica, ki je lahko uporabniku zelo v pomoč.

 

Tehtnica Huawei Smart scale vam je bila v času pisanja tega članka pri nas na voljo za okroglih 50,00 €.

Pametna ura SBS Go Life HR

Pametne ure so lahko zelo uporaben pripomoček pri doseganju sanjske postave, saj lahko (vsaj nekatere) merijo naše aktivnosti in nam tako povedo, ali smo bili v nekem dnevu dovolj aktivni.

Na trgu je danes kar nekaj pametnih ur, ki so primerne za tiste, ki se radi rekreirajo. Pri nas lahko kupite takšno, in sicer izjemno atraktivno SBS-ovo Go Life HR, ki za zelo solidno ceno ponuja precej. Ura Go Life HR zna meriti srčni utrip uporabnika, uporabnikove korake, porabo kalorij in čas aktivnosti. Obenem zna meriti tudi kakovost in dolžino spanja, ki sta prav tako pomembna pri doseganju sanjske postave.

 

Uro Go Life HR ste lahko v času pisanja tega članka dobili pri nas za samo 89,99 €.

Pametna ura FitBit Versa

V naši ponudbi imamo še eno zelo zanimivo pametno uro, ki vam je lahko v pomoč pri doseganju vaše sanjske postave, saj med drugim prepozna in beleži vaše celodnevne aktivnosti. Gre za uro Versa priznanega proizvajalca FitBit.

 

Pametna ura Versa je sicer precej vsestranska. Poleg tega, da prepozna in beleži vaše celodnevne aktivnosti, zna tudi meriti različne faze spanja, prikazati klice, dogodke in sporočila, hraniti in predvajati glasbo ter meriti srčni utrip. Ura Versa ima tudi baterijo, ki zagotavlja večdnevno brezskrbno uporabo.

V času pisanja tega članka ste uro FitBit Versa lahko kupili pri nas za 199,99 €.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
20. marec 2019
4514
20. marec 2019
Izdelki, ki so vam lahko v pomoč pri doseganju sanjske postave