Izdelki, ki vam jih zelo priporočamo

Tehnik 13. februar 2020 Čas branja članka: 3 min
/PublishingImages/izdelki-valentinovo-kavcic-feb20-hero.jpg

V tem članku vam predlagamo nekaj kakovostnih izdelkov iz naše aktualne ponudbe. Ti predlagani izdelki so že navdušili številne uporabnike po vsem svetu. Verjamemo, da bi tudi vas.

Vse predlagane izdelke lahko kupite v našem Programu zvestobe. Za kakšno ceno, pa lahko preverite na naši spletni strani (kliknite na povezavo pri vsakem izmed spodnjih izdelkov).

Komplet pametnih ur Samsung Galaxy Watch BT

Ta hip lahko pri nas kupite izjemen komplet, v katerem sta Samsungovi pametni uri Galaxy Watch BT 46 mm (R800) in Galaxy Watch BT 42 mm (R810). Gre za odlični pametni uri, ki navdušujeta s specifikacijami in zmogljivostjo.

 

Pametni uri Galaxy Watch BT 46 mm (R800) in Galaxy Watch BT 42 mm (R810) znata meriti več stvari (npr. srčni utrip), imata pa tudi povečano odpornost (5 ATM + IP68 + MIL-STD-810G) in atraktiven dizajn. Galaxy Watch BT 42 mm (R810) vam je pri nas na voljo v rožnato zlati barvi. Ta ura je tako kot nalašč za pripadnice nežnejšega spola. Galaxy Watch BT 46 mm (R800) pa vam je na voljo v srebrni barvi.

Več o obeh urah lahko izveste na naši spletni strani.

Komplet pametnih ur Samsung Galaxy Watch Active2

Pri nas pa ta hip prodajamo še en odličen komplet, v katerem sta pametni uri Samsung Galaxy Watch Active2 44mm (SM-R820) in Samsung Galaxy Watch Active2 40mm (SM-R830).

 

Pametni uri Galaxy Watch Active2 z zgornje fotografije in povezave sta primerni za aktivne uporabnike. Kljub temu pa verjamemo, da še kako lepo pristajata in prideta prav tudi uporabnikom, ki niso pretirano aktivni.

Predlagamo, da več o urah preberete na naši spletni strani.

Depilator Philips BRP586-00

Da bo vaša koža karseda gladka in brez neželenih dlak, si lahko pri nas kupite izjemno učinkovit Philipsov depilator BRP586/00, ki se zelo dobro spopada z dlakami.

 

Ob nakupu depilatorja Philips BRP586/00 prejmete tudi mini čistilnik obraza VisaPure, električno strgalo za stopala, ščetko za piling telesa in nastavek za masažo telesa. Z vsemi naštetimi stvarmi boste poskrbeli za svoje boljše počutje in lepši videz.

Moški brivnik Philips S7970/26

Depilatorja Philips BRP586/00 bi bile vesele predvsem pripadnice ženskega spola. Večina moških pa bi bila vesela kakovostnega brivnika. Pri nas prodajamo zelo kakovosten brivnik Philips S7970/26. Vsekakor ga priporočamo.

 

Moški brivnik Philips S7970/26 ima večsmerne glave, ki odlično brijejo in se prilagajajo linijam obraza. Ta brivnik se ponaša z možnostjo za mokro in suho uporabo. Je tudi združljiv s številnimi napravami iPhone in Android. Ob povezavi z omenjenimi napravami imate na voljo osebno pomoč pri reševanju težav s kožo.

Moški brivnik Philips S7970/26 se ponaša s hitrim polnjenjem. Samo petminutno polnjenje je potrebno, da ga napolnite za eno britje.

Robotski sesalnik iRobot Roomba 971

Robotski sesalniki iRobot Roomba veljajo za zelo kakovostne in uveljavljene robotske sesalnike. Pri nas lahko kupite enega izmed njih, in sicer iRobot Roomba 971. Ta model se ponaša s številnimi dobrimi funkcionalnostmi, ki skupaj zagotavljajo, da so vaša tla očiščena prahu in druge nesnage.

 

iRobot Roomba 971 zna čistiti različne vrste trdih tal. Pa tudi čiščenje preprog mu gre dobro od rok. Pohvali se lahko s tristopenjskim sistemom čiščenja AeroForce™, sistemom stranskega čiščenja v kotih in ob zidovih Wall Follow, sistemom ANTITANGLE, ki preprečuje zapletanje med kable in v rese preprog, in še bi lahko naštevali.

Skratka gre za odličen robotski sesalnik, ki vam lahko prihrani veliko časa.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
13. februar 2020
5038
13. februar 2020
Izdelki, ki vam jih zelo priporočamo