Izdelki, ki vam nudijo veliko zabave doma

Tehnik 27. november 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/izdelki-zabava-kavcic-nov19-hero.jpg

Bi radi popestrili dogajanje doma? Pri Telekomu Slovenije imamo v ponudbi kar nekaj izdelkov, ki vam v udobju vašega doma nudijo veliko zabave. Spodaj smo izpostavili nekatere izmed njih.

Izpostavljeni izdelki so nekoliko višjega cenovnega ranga. A če boste pobrskali po naši E-trgovini, boste našli tudi kakšne sorodne izdelke za nižjo ceno.

Tablica Samsung Galaxy Tab S6

Tablice lahko popestrijo dogajanje v vsakem domu. Tudi vašem. Pri Telekomu Slovenije imamo trenutno v ponudbi zelo »vročo« Samsungovo tablico Galaxy Tab S6, ki naravnost blesti. Ta tablica nudi vrhunske specifikacije in veliko zabave.

 

Tablica Galaxy Tab S6 ima vgrajen 10,5-palčni Super AMOLED-zaslon z ločljivostjo 2.560 x 1.600 slikovnih točk, 6 GB RAM pomnilnika ter 8-jedrni procesor, ki skupaj zagotavljajo dobro igričarsko izkušnjo. Poleg tega ima Galaxy Tab S6 tudi podporo za pisalo S Pen, ki je priloženo. Uporabniki lahko ob pomoči S Pena izrazite svojo umetniško žilico, lahko pa s tem pisalom tudi samo zapišete vam pomembne informacije.

Če želite več informacij v zvezi s tablico Galaxy Tab S6, se odpravite na našo spletno stran. Enako velja tudi za vse spodnje izdelke.

Televizor Philips 65OLED804

Dober televizor vam lahko prinese ogromno zabave in užitkov. Pri nas lahko kupite izjemen Philipsov televizor 65OLED804, ki vam nudi zares izjemno sliko.

 

Televizor 65OLED804 se ponaša z oznako OLED+, tako da nudi zares lepe barve in lepo sliko nasploh, hkrati pa tudi kakovosten zvok. Ta televizor ima 65-palčno sliko v ločljivosti 3.840 x 2.160 slikovnih točk. Na tej diagonali in ob takšni ločljivosti bo slika pri filmih, oddajah in nanizankah zelo dobra.

To je sicer samo en izmed televizorjev, ki jih prodajamo pri nas. Predlagamo, da si tukaj ogledate našo celotno ponudbo televizorjev.

Igralna konzola Sony PlayStation 4 Pro in igra FIFA 20

Težko bi v tem članku izpustili igralne konzole, saj si marsikdo danes doma zabave brez njih ne zna predstavljati. Pri Telekomu Slovenije vam ta hip prodajamo izjemen paket konzole PlayStation 4 Pro in videoigre FIFA 20.

 

Z nakupom konzole PlayStation 4 Pro dobite vrhunsko platformo za igranje videoiger, za katero je na voljo cela paleta izjemnih iger. V paketu je tudi videoigra FIFA 20. To je še ena v nizu nogometnih iger serije FIFA. V njej se boste lahko prelevili v Messija, Ronalda in druge mojstre okroglega usnja in z njimi pokazali svoje nogometno mojstrstvo.

Projektor Epson EH-TW5650

Če želite doma gledati filme na zares veliki sliki, predlagamo nakup projektorja. Ti vam namreč omogočajo gigantsko sliko za precej dostopno ceno. Pri nas imamo v ponudbi več projektorjev. Med drugim tudi Epsonovega EH-TW5650, ki je vreden svojega denarja in vam ga priporočamo.

 

Projektor EH-TW5650 zna prikazati precej ostro in svetlo sliko, za kar sta zaslužna ločljivost 1.920 x 1.080 slikovnih točk in 2.500 lumnov svetilnosti. EH-TW5650 ni pretirano težek in velik, tako da ga boste lahko relativno enostavno namestili na želeno mesto.

Projektor EH-TW5650 je osnovan na tehnologiji 3LCD, tako da pri sliki ni motečega efekta mavrice. Ta efekt je lahko viden pri DLP-projektorjih. Je pa res, da ga opazi samo manjši delež uporabnikov.

Virtualna očala HTC Vive Cosmos

Tudi virtualna očala vam lahko nudijo ogromno zabave doma. Pri nas lahko kupite HTC-jeva Vive Cosmos, ki vas odlično popeljejo v svet navidezne resničnosti.

 

Očala Vive Cosmos dobite v kompletu z brezžičnima kontrolerjema. Očala imajo dva 8,64-centimetrska zaslona (vsak ima ločljivost 1.440 x 1.700 slikovnih točk), mikrofon in stereo slušalke.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
27. november 2019
4936
27. november 2019
Izdelki, ki vam nudijo veliko zabave doma