Izdelki, ki vam nudijo veliko zabave v vašem domu

Tehnik 7. maj 2020 Čas branja članka: 6 min
/PublishingImages/za-zabavo-kavcic-maj20-hero.jpg

Spodaj smo predlagali pet izdelkov iz naše ponudbe, ki vam nudijo veliko zabave v vašem domu. Z njimi so lahko trenutki, ko ne veste, kaj bi počeli doma, preteklost.

Za več informacij o predlaganih izdelkih se odpravite na naše spletno mesto. Tam lahko izdelke tudi naročite in v najkrajšem času vam jih pošljemo.

Prenosni zvočnik bluetooth Sony SRS-XB12

Prenosni zvočniki bluetooth nam lahko nudijo zelo veliko zabave doma. Pa ne samo doma. Zaradi prenosljivosti nam jo lahko nudijo tudi izven našega doma. Pri nas lahko kupite kar nekaj različnih prenosnih zvočnikov bluetooth. Med drugim Sonyjevega SRS-XB12, ki je za svojo ceno zares dober.

 

Prenosni zvočnik bluetooth SRS-XB12 ima atraktiven videz in je majhnih dimenzij. Četudi so dimenzije tega zvočnika majhne, pa je zvok pri njem dober. Za povrh ima SRS-XB12 tudi certifikat IP67, ki zagotavlja zelo solidno odpornost proti prahu in vodi. Baterija pri tem Sonyjevem prenosnem zvočniku ob enem polnjenju deluje do 16 ur, kar je prav tako hvale vredno.

Gaming slušalke Logitech G332 Leatheratte

Številni svoj prosti čas namenijo igranju videoiger. Če ste tudi vi med njimi, se vam izplača pogledati v našo E-trgovino, saj boste v njej lahko našli kar nekaj kakovostnih igričarsko usmerjenih izdelkov. Med drugim imamo v ponudbi tudi Logitechove gaming slušalke G332 Leatheratte, ki jih priporočamo vsakemu igričarju.

 

Slušalke Logitech G332 Leatheratte so kot nalašč za zagrizene igričarje. So udobne za nošenje, nudijo kakovosten zvok, hkrati pa imajo tudi vgrajen mikrofon. Imajo vse, kar potrebujejo igričarsko usmerjene slušalke.

Logitech že dolgo časa velja za vrhunskega proizvajalca računalniških perifernih naprav. Če njegovih naprav še niste preizkusili, veliko zamujate!

Igralna konzola Sony PlayStation 4 Pro in igra Fortnite VCH (2019)

Na naš spisek izdelkov, ki nudijo veliko zabave doma, vsekakor moramo dodati tudi igralno konzolo Sony PlayStation 4 Pro. Ta konzola lahko nudi ure in ure zabave. V času pisanja tega članka smo jo ponujali tudi v kompletu z izjemno priljubljeno igro Fortnite VCH (2019). Ta komplet vam še posebej priporočamo.

 

Konzola PlayStation 4 Pro nudi zmogljivo strojno opremo, hkrati pa tudi široko paleto kakovostnih videoiger. Pri nas lahko kupite še nekatere druge konzole. Katere točno, izveste tukaj.

Osebni računalnik Anni Gamer Extreme (ATPII-PF7G-7811)

Osebni računalniki lahko nudijo ogromno zabave. Še posebej, če so opremljeni s strojno opremo, ki je sposobna poganjati sodobne videoigre. Pri nas lahko kupite več osebnih računalnikov. Ta hip vam zelo priporočamo Gamer Extreme (ATPII-PF7G-7811) proizvajalca Anni. Gre za res vrhunsko opremljen osebni računalnik, ki lahko zelo dobro in tekoče poganja nove videoigre.

 

Omenjeni osebni računalnik skriva v sebi zares impresivno strojno opremo. Med drugim procesor Intel Core i7-9700K (od 3,6 do 4,9 GHz, 8 jeder), grafično kartico NVIDIA GeForce RTX 2070 Super (8 GB), 16 GB DDR4 RAM pomnilnika, 500 GB velik SSD-disk in vodno hlajenje. Povrh vsega ima tudi operacijski sistem Windows 10 Home.

Ta računalnik je nekoliko višjega cenovnega razreda. Če bi radi cenejšega, si tukaj oglejte še druge iz naše ponudbe. Med njimi so tudi cenejši.

Televizor Philips 58PUS7304 4K

Za televizor nam danes ni treba odšteti gore denarja. Za le nekaj sto evrov lahko namreč kupimo precej velik in hkrati kakovosten televizor. Pri Telekomu Slovenije prodajamo kar nekaj odličnih za nizko ceno. Med drugim Philpsovega 58PUS7304 4K, ki vam ga zelo priporočamo.

 


Televizor Philips 58PUS7304 4K nudi zelo ostro sliko, saj ima ločljivost 3840 x 2160 slikovnih točk. Njegova slika ima 58-palčno diagonalo, tako da ni majhna. Poleg tega se televizor ponaša tudi s tehnologijo Ambilight, ki zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
7. maj 2020
5175
7. maj 2020
Izdelki, ki vam nudijo veliko zabave v vašem domu