Izdelki, ki vas bodo navdušili

Tehnik 6. december 2019 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/decembrski-kavcic-dec19-hero.jpg

V dveh nedavnih člankih smo vam priporočili nekaj izdelkov, ki so lahko odlično darilo v prihajajočih dnevih. Zdaj vam bomo priporočili še nekaj odličnih izdelkov. So pa določeni tokratni izdelki nekoliko dražji. Morda pa boste z njimi obdarili sebe. December je namreč idealen čas, da razvajate tudi sebe. Se strinjate?

Vse spodaj priporočene izdelke lahko kupite pri nas.

Pametni uri Huawei WATCH GT 2 Classic in Sport

Huawei se ni uveljavil samo kot odličen proizvajalec pametnih mobitelov, temveč tudi kot odličen proizvajalec pametnih ur. Ta hip ponuja izjemni pametni uri WATCH GT 2, ki se zares odlično obneseta.

 

Pametni uri Watch GT 2 sta v več stvareh enaki. Sta pa vizualno drugačni, saj ima ena bolj športen dizajn, druga pa bolj klasičnega . Obe imata kakovosten 1,39-palčni AMOLED-zaslon na dotik z ločljivostjo 454 x 454 slikovnih točk, baterijo s 455 mAh, ki ob enem polnjenju zdrži do dva tedna, merilnik srčnega utripa in povečano odpornost po standardu 5ATM.

Vsekakor sta uri lahko odlična izbira za darilo. Sebi ali komu drugemu.

Set orodja z vrtalnikom-vijačnikom DDF453SYE in svetilko DEADML185

Marsikateri moški bi bil vesel, če bi za darilo dobil orodje. Pri nas lahko kupite zase ali pa za koga drugega izjemen set orodja Makita, v katerem sta med drugim akumulatorski vrtalnik-vijačnik DDF453 in svetilka DEADML185.

 

Akumulatorski vrtalnik-vijačnik DDF453 lahko pride zelo prav. Z njim je možno delati luknje tako v les kot tudi v jeklo, obenem pa tudi priviti vijake. Za karseda udobno uporabo ima ta vrtalnik-vijačnik ergonomsko oblikovan ročaj, ki je iz gume. Vrtanje in privijanje je z DDF453 lahko zabavno delo.

Več kot uporabna je tudi svetilka DEADML185, ki je prav tako v setu Makita. Kupci ob nakupu seta prejmete še polnilnik DC18SD in dva akumulatorja BL1815.

Na določena orodja Makita prejmete podaljšana garancija. Več o tem preberite na našem spletnem mestu.

Sobno kolo Tunturi Competence F20

Sobna kolesa so skorajda nujen pripomoček za tiste, ki radi kolesarijo, saj se jih lahko uporablja tudi takrat, ko je zunaj sneg in slabo vreme. Pri nas prodajamo vrhunsko sobno kolo Competence F20 Competence F20, ki ne razočara.

 

Sobno kolo Tunturi Competence F20 je precej kakovostno. Vsebuje 8 stopenj obremenitve. Prikazuje čas, razdaljo in kalorije. Omogoča nastavitev sedeža po globini, višini in naklonu. Zna meriti srčni utrip. Obenem pa ima precejšnjo težo (37 kg), kar mu lahko štejemo v plus, saj je tako bolj fiksiran v prostoru.

Sušilni stroj Beko DS8433RX

Dejstvo je, da so sušilni stroji še kako uporabni in veliko uporabnikov si jih zato že lasti. Če si ga vaš bližnji ali pa vi še ne, lahko pri nas kupite izjemen Beko DS8433RX, ki poskrbi, da je perilo hitro in dobro osušeno.

 

Sušilni stroj Beko DS8433RX nudi kar 16 programov sušenja. Pri delovanju je pozoren na porabo elektrike. Spada namreč v energetski razred A++.

Sušilni stroj DS8433RX nudi tudi dolgo garancijo. Več o njej tukaj.

Televizor VOX 32DSA311P!

Televizorji so lahko tudi poceni. Eden izmed cenejših ta hip na trgu je VOX 32DSA311P, ki ga prodajamo pri nas. Gre za soliden televizor, ki navdušuje z nizko ceno.

 

VOX 32DSA311P ne spada med največje televizorje. Ima namreč 32-palčno oziroma 81-centimetrsko diagonalo slike. Ločljivost slike je 1.366 x 768 slikovnih točk. Možno je snemati vaše najljubše oddaje na USB ali HDD.

Televizor VOX 32DSA311P nima najboljših možnih specifikacij, toda za izjemno nizko ceno vseeno ponuja veliko.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. december 2019
4948
6. december 2019
Izdelki, ki vas bodo navdušili