Izdelki, s katerimi lahko izklešete bolj fit postavo

Tehnik 5. junij 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/Izdelki-za-sport-kavcic-jun20-hero.jpg

Želite priti do bolj fit postave? Pri Telekomu Slovenije prodajamo številne športno naravnane izdelke, ki vam omogočajo prav to. Da pridete do bolj trenirane postave. Spodaj smo izpostavili nekatere izmed njih.

Priporočamo vam, da si v naši E-trgovini ogledate našo celotno ponudbo športnih izdelkov, in sicer v razdelku »ŠPORT IN PROSTI ČAS«.

Vadbena klop Tunturi WB50

Tunturi WB50 je odličen izdelek, ki vam omogoča izvajanje različnih vaj. Z njegovo pomočjo lahko pridobite mišice na različnih delih telesa.

 

Ob pomoči naprave Tunturi WB50 lahko trenirate noge, prsni predel in bicepse. Ta naprava je kompaktna in kot nalašč za tiste, ki si želite fitnes imeti kar doma.

Vadbena postaja Toorx MSX-70

Toorx MSX-70 je še ena naprava, ki omogoča več različnih vaj. Z njo lahko izvajate vaje za roke, rame, hrbet, trebuh, noge in zadnjico.

 

Številne vaje, ki jih je mogoče opravljati na napravah v fitnes centrih, se lahko opravlja tudi na Toorx MSX-70. Toorx MSX-70 je res odlična vsestranska narava, ki poskrbi za to, da se dobro razmigamo in okrepimo. Je pa res, da je zanjo potreben prostor. Če živite v majhnem stanovanju, jo boste verjetno težko postavili doma.

Obtežilni jopič Gymstick Power Vest

Za še boljše vadbene rezultate lahko med določenimi vadbami uporabljate tudi obtežilni jopič Gymstick Power Vest. Ta jopič vam omogoča, da se obtežite z do 10 kg dodatne teže.

 

Obtežilni jopič Gymstick Power Vest se lahko uporablja pri kardiovaskularnem treningu (med šprinti in vzponi). Lahko pa tudi pri pliometrični vadbi (poskoki, počepi …).

Zakaj bi stagnirali pri treningih, če ni potrebe? Morda je prav obtežilni jopič Gymstick Power Vest izdelek, ki vam bo pomagal do želenih rezultatov.

Teleskopski pohodni palici Gymstick Fit Walker

Če radi hodite v hribe ali pa na druge pohode, lahko pri nas kupite odlični teleskopski pohodni palici Gymstick Fit Walker, ki omogočata še prijetnejšo hojo.

 

Teleskopski pohodni palici Gymstick Fit Walker imata ročaja iz plutovine, ki poskrbita za udoben oprijem. Palici se lahko nastavlja po dolžini (83-135 cm), tako da se prilegata višini in potrebam uporabnika. Palici sta opremljeni s špicama za neravne podlage, hkrati pa imata tudi gumijasta nastavka za asfalt oziroma beton.

Masa teleskopskih pohodnih palic Gymstick Fit Walker znaša 400 g, kar je malo.

Set uteži Gymstick Chrome Dumbell s stojalom

Če bi radi prišli do večje mišične mase, lahko pri nas kupite set uteži Gymstick Chrome Dumbell s stojalom, s katerim boste lahko dosegli ta cilj. Gymstickov set nudi veliko različnih uteži, s katerimi je možno izvajati vaje za različne mišične skupine. Gre za res odličen izdelek, ki lahko pride prav marsikomu.

 

Set Gymstick Chrome Dumbell ima kar precej uteži, in sicer 20. Razpon teže kromiranih železnih uteži je od 1 kg do 10 kg.

Ta set je skupaj z namenskim stojalom, ki je seveda priložen ob nakupu, zelo lepega videza. To vsekakor ni zanemarljiv podatek. Verjamemo, da bo lepo videti v vašem domu. Bodisi v vaši namenski fitnes sobi bodisi dnevni ali kateri drugi sobi.

Upamo, da so vam zgornji izdelki všeč in da boste z njihovo pomočjo kmalu dosegli želene rezultate.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
5. junij 2020
5218
5. junij 2020
Izdelki, s katerimi lahko izklešete bolj fit postavo