Izdelki za dobro počutje najmlajših iz E-trgovine Telekoma Slovenije

Tehnik 18. november 2021 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/etrgovina-otroci-harb-nov21-hero.jpg

Z razvojem civilizacije in družbe smo našli številne rešitve, kako skrb za otroke olajšati in kako otrokom kar najbolj polepšati dan. Zato smo izbrali šest izdelkov iz ponudbe E-trgovine Telekoma Slovenije, ki jih bodo starši znali ceniti.

Ležalnik Nuna Leaf Grow

Včasih je med nego malčka treba kaj postoriti in pri tem so ležalniki kot je ta odlična rešitev, saj mu omogočajo, da opazuje svet, pri tem pa je še zmeraj varen. Leaf Grow je dovršen izdelek, celo dobitnik prestižne oblikovalske nagrade Red Dot, ki ga lahko nastavimo na ležanje za spanje, polovično sedenje za počitek ali igro ter visoko sedenje za prehranjevanje. Priložen je tudi igralni lok z visečimi igračami, ki poskrbi za zabavo in spoznavanje predmetov.

 

Otroški avtosedež Nuna Tres LX (do 36 kg)

Za prevažanje otrok z avtomobilom so avtosedeži del obvezne opreme, saj znatno izboljšajo varnost otroka med vožnjo. Nuna Tres LX je, podobno kot ležalnik istega proizvajalca, dobitnik oblikovalske nagrade Red Dot, kar dokazuje funkcionalnost, poleg tega pa je udoben in varen. Avtosedež sodi v kategorijo 0+/1/2/3, kar pomeni, da lahko v njem varno prevažamo tudi novorojenčka, zgornja omejitev pa je teža 36 kilogramov oziroma dokler otrok po višini ne preraste varovala za vrat. Obrnjen je lahko v smer vožnje ali nasproti, v vsakem od položajev pa ponuja tudi več možnosti naklona za miren spanec ali pa doživeto opazovanje okolice.

 

LEGO Duplo Town Zabaviščni park

Kocke LEGO so ena najbolj vseprisotnih in kreativnih igrač za otroke vseh starosti, saj omogočajo razvijanje različnih spretnosti in številne načine igre, od gradnje do igranja vlog. Kolekcija Duplo je namenjena otrokom od dveh let naprej, saj vsebuje večje kocke in figurice kot klasične kocke LEGO. Paket Zabaviščni park vsebuje vlakec, več igral in figuric ljudi, ki jih bo vaš malček hitro z veseljem sestavil in seveda tudi razstavil.

 

Tovornjak Jamara Sandbox Car Big Kip

Tovornjak z velikimi kolesi in obilico prostora zadaj je idealna igrača za peskovnik, če vreme tega ne dopušča, pa tudi za prevažanje drugih igrač po stanovanju. Le poskrbite, da ga boste umili, ko ga prinesete iz peskovnika, ker boste sicer zrnca peska našli povsod.

 

Otroška igralna kuhinja Jamara

Ste pripravljeni, da vam otrok skuha kosilo? Kar lepo sedite na katerega od majhnih stolčkov in počakajte, da vaša mlada Ana Roš oz. mladi Bine Volčič pripravi svojo prvo mojstrovino v ponvi, posodi ali pečici. Otroška igralna kuhinja Jamara vključuje tudi veliko posode, pripomočkov in embalaže za hrano, tako da se igra ne bo hitro končala.

 

Poganjalec Cruzee

Poganjalci so odlična igrača iz dveh razlogov: malčkom pomagajo osvojiti osnove ravnotežja, ki jim nato izredno koristi pri učenju vožnje s kolesom, poleg tega pa bistveno pohitrijo družinske sprehode, saj je otrok na dveh kolesih precej hitrejši kot peš. Pravzaprav boste pri naklonu navzdol kmalu tudi tekli, da ga boste dohiteli. Kakovosten poganjalec Cruzee je primeren od enega pa vse do šestega leta starosti oziroma dokler otrok ne bo pripravljen presedlati na kolo. Telo je iz aluminija, tako da je lahek za prenašanje (priročno tudi za starše, ko otrok omaga), gume pa so iz pene EVA, tako da ne bo skrbi glede počenih pnevmatik.

 

Navedene izdelke, kot še vrsto drugih, si lahko ogledate in kupite v E-trgovini Telekoma Slovenije.


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
18. november 2021
5808
23. november 2021
Izdelki za dobro počutje najmlajših iz E-trgovine Telekoma Slovenije