Odlični izdelki za v hribe, ki so na voljo v naši E-trgovini

Tehnik 12. junij 2020 Čas branja članka: 5 min
/PublishingImages/hribi-etrg-kavcic-jun20-hero.jpg

Verjetno se vas bo veliko v prihodnjih dnevih in tednih odpravilo v hribe. Pri Telekomu Slovenije imamo za vas v ponudbi kar nekaj izdelkov. Spodaj smo izpostavili nekatere, ki se nam zdijo še posebej zanimivi in ki zagotovo pridejo prav v hribih. Vse spodnje izdelke je možno pri nas kupiti izven Programa zvestobe in brez kakršnekoli vezave.

Walkie talkie Motorola Talkabout T82 Extreme

Če se naše poti s prijatelji med hribolazenjem ločijo, je vsekakor dobro, da še naprej ostanemo v stiku v z njimi. Le tako smo lahko prepričani, da so uspešno prispeli na cilj. Ena od možnosti, kako ostati v stiku, je uporaba t. i. walkie talkiejev. Pri Telekomu Slovenije prodajamo en komplet kakovostnih walkie talkiejev.

 

Pri nas lahko kupite komplet walkie talkiejev Motorola Talkabout T82 Extreme. V tem kompletu dobite dve radijski postaji, ob pomoči katerih boste lahko ostali v stiku s prijatelji. Domet walkie talkiejev Motorola Talkabout T82 Extreme je kar do 10 kilometrov.

SBS-ov športni nahrbtnik

Hribovski nahrbtniki so po navadi precej veliki. Ni pa nujno. Pri nas imamo v prodaji precej majhen tukajSBS-ov nahrbtnik, ki je kot nalašč za tiste planince, ki ne želijo v hribe z veliko tovora.

 

V omenjeni SBS-ov nahrbtnik lahko shranite mobitel in druge osebne predmete. Nahrbtnik se ponaša z odsevniki, zaradi katerih je oseba, ki ga nosi, v temi bolje vidna.

Polnilna baterija Trust Primo

Nihče si ne želi, da bi mu med hribolazenjem zaradi izpraznjene baterije prenehal delovati mobitel. Da se nam to ne zgodi, je dobro, da imamo med hribolazenjem nekje spravljeno tudi polnilno baterijo, ki lahko hitro oživi našo mobilno napravo. Pri Telekomu Slovenije jih prodajamo kar nekaj. Med drugim tudi Trustovo Primo, ki se nam zdi še posebej zanimiva.

 

Polnilna baterija Trust Primo ima kar 20.000 mAh kapacitete. Z njo je tako možno napolniti svoj mobitel, pa tudi kakšnega, ki je last prijateljev, ki gredo z nami v hribe.

Športna ura SBS Beat fit Bluetooth 4.0

Športne oziroma pametne ure so lahko super pripomoček, ko gremo v hribe. Pri nas prodajamo sila zanimivo uro SBS Beat fit Bluetooth 4.0, ki zna podati koristne informacije ob našem hribolazenju.

 

Omenjena ura zna izračunavati korake, prehojeno razdaljo, porabljene kalorije in čas aktivnosti. K uri sta priložena tudi dodaten zapestni pašček v modri barvi ter sponka v zeleni barvi.

Pedometer Tunturi Deluxe

Tudi pedometri nam lahko pridejo v hribih zelo prav. Pri nas lahko kupite pedometer Tunturi Deluxe, ki odlično opravlja nalogo merjenja.

 

S pedometrom Tunturi Deluxe lahko merimo korake, ki jih opravimo med pohodom. Za natančno merjenje lahko v to napravo vnesemo tudi dolžino svojih korakov.

Tunturi Deluxe ima še nekatere druge funkcije. Pokaže lahko na primer informacijo o razdalji in kalorijah. Za le nekaj evrov je po našem mnenju to odličen nakup za hribolazce.

SBS-ova univerzalna športna torbica Body

Dobra alternativa prej omenjenemu SBS-ovemu nahrbtniku je lahko tudi kakšna namenska športna torbica. Zelo zanimivo prodajamo tudi pri nas. Gre za SBS-ovo Body.

 

Omenjena torbica Body nudi en osrednji in dva stranska žepa. Vanjo je možno spraviti mobitele do velikosti 14 cm in še druge osebne stvari. Sestavljena je iz kakovostnih materialov PU in neoprena.

Upamo, da bodo vaši pohodi v hribe zahvaljujoč izdelkom, ki smo jih izpostavili v tem članku, še lepša izkušnja!

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
12. junij 2020
5224
12. junij 2020
Odlični izdelki za v hribe, ki so na voljo v naši E-trgovini