Tako izjemno so videti nove naprave Galaxy v različici Thoma Browneja

Tehnik 15. september 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/thombrowne-kavcic-sept20-hero.jpg

Samsung je v začetku avgusta predstavil več novih naprav. Med drugim pametno uro Galaxy Watch3, brezžične slušalke Galaxy Buds Live in prepogljivi mobitel Galaxy Z Fold2. Vse te naprave je pripravil tako v osnovnih različicah kot tudi v posebnih, ki jih je ustvaril s priznanim oblikovalcem Thomom Brownejem. Kako so slednje videti, nam je v teh dnevih pokazal tudi v novem videu, ki si ga lahko ogledate spodaj. Po našem mnenju so videti zares fantastično.

 

Omenjene tri naprave so v različicah, ustvarjenih s Thomom Brownejem, videti precej luksuzno. Mobitel je odet v posebne barve. Na njem lahko med drugim najdemo tri barvne črte, ki so znak Thoma Browneja. Mobitel ima tudi prilagojen videz programske opreme. Prav tako pa sta bila zanj narejena dodatna ovitka, ki ne skoparita pri estetiki. Tudi slušalke Galaxy Buds Live in pametna ura Galaxy Watch3 so v različici Thoma Browneja atraktivnega videza. Predlagamo, da si ogledate kar video, saj vam bo ta najbolje prikazal lepoto naprav.

Pri Telekomu Slovenije omenjenih treh naprav v različicah Thoma Browneja ne prodajamo. Prodajamo pa Galaxy Buds Live in Galaxy Watch3 v osnovnih različicah.

Vira: Twitter.com, Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
15. september 2020
5351
15. september 2020
Tako izjemno so videti nove naprave Galaxy v različici Thoma Browneja
Android