Izjemni izdelki za športne navdušence

Tehnik 6. november 2020 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/izdelki-sport-kavcic-okt20-hero.jpg

Pomembno je, da se rekreiramo celo leto in ne samo kakšen mesec ali dva pred začetkom poletja, da bi imeli dobro postavo za kopalke. Če ta hip niste športno aktivni, naj vas pozovemo, da to postanete danes. Ne jutri. Danes. Če ne veste, katero vadbo bi izbrali, vam priporočamo, da se odpravite v našo E-trgovino (razdelek šport in prosti čas), kjer boste našli številne športno usmerjene izdelke, ki vam bodo podali ideje, kako se rekreirati.

Smo pa pri Tehniku spodaj tudi izpostavili pet izjemnih športno usmerjenih izdelkov, ki jih ta hip prodajamo in ki bi vam morda lahko prišli prav pri športnem udejstvovanju.

Pametna ura Apple Watch serije 6

Pametne ure so lahko še kako uporaben pripomoček za športno aktivne, saj prikažejo številne uporabne informacije v zvezi z vadbo. Na trgu je ta hip ogromno različnih pametnih ur, a le redke so tako dobre, kot je Apple Watch serije 6, ki vam jo priporočamo.

 

Na uri Apple Watch serije 6 lahko izbiramo med številnimi športnimi vadbami. Pa ne samo to. Na tej uri lahko izmerimo tudi raven kisika v krvi in srčni utrip. Za povrh se ta ura ponaša tudi z GPS-om in višinomerom. Ni kaj, Applu je ponovno uspelo sestaviti odlično uro.

Športna kamera GoPro HERO9 Black

Včasih želimo med športnim udejstvovanjem narediti tudi kakšen posnetek. Športne kamere znamke GoPro so zato idealna izbira. Pri Telekomu Slovenije prodajamo novo GoPro-jevo športno kamero HERO9 Black, ki se odlično obnese in vam jo priporočamo.

 

Kamera GoPro HERO9 Black zna delati kakovostne posnetke. Sposobna je izdelovanja videov v ločljivosti vse tja do 5K in fotografij v ločljivosti 20 MP. Ponaša se tudi z dobro stabilizacijo in kar dvema zaslonoma. Več o njej preberite na našem spletnem mestu. Verjamemo, da vas ne bo razočarala.

Sobno kolo Gymstick FTR Indoor Racer

Sobna kolesa so lahko super pripomoček za vadbo v prihajajočih tednih. Pri nas prodajamo več takšnih koles. Med drugim tudi Gymstickovega FTR Indoor Racer, ki dobro opravlja svoje kolesarske naloge.

 

Uporabnik si lahko sobno kolo Gymstick FTR Indoor Racer v precejšnji meri prilagodi. Pri kolesu si lahko precej podrobno nastavi sedež. Pa tudi krmilo. Vsekakor je to pomembno za udobno uporabo. Za dobro »vožnjo« ima to kolo tudi zategovalne trakove in vztrajnik z 18 kg teže za tekoče delovanje.

Eliptični trenažer Gymstick FTR 90 CROSSTRAINER

Tudi eliptični trenažerji so lahko super pripomoček za vadbo v prihajajočih tednih. Zelo dober eliptični trenažer je po našem mnenju Gymstick FTR 90 CROSSTRAINER, ki ga lahko kupite tudi pri nas.

 

Eliptični trenažer Gymstick FTR 90 CROSSTRAINER se ponaša z močnim in stabilnim ogrodjem. Vgrajene ima tudi ventilator, držalo za bidon in merilnik utripa, ki je na krmilu.

FTR 90 CROSSTRAINER ima 16 stopenj. Obenem pa tudi 12 prednastavljenih programov in en program, ki si ga lahko uporabnik sestavi sam.

Vodna veslaška naprava Tunturi FitRow 70 WTR

Vodne veslaške naprave so lahko kar dober približek veslanju na pravem jezeru. Če bi radi imeli takšno napravo, vam priporočamo Tunturi FitRow 70 WTR.

 

Veslaška naprava Tunturi FitRow 70 WTR deluje na osnovi vode. Več kot dodamo vode, težja je vadba. Računalnik pri tej napravi ponuja tri različne programe.

Vsekakor je Tunturi FitRow 70 WTR odlična naprava, ki nas lahko zelo razmiga. Ni pa to edina veslaška naprava, ki smo jo v času pisanja tega članka prodajali pri nas. Tukaj si lahko ogledate našo celotno ponudbo teh naprav. Morda vam bo katera druga še bolj všeč.

Vir: Telekom.si.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
6. november 2020
5449
6. november 2020
Izjemni izdelki za športne navdušence