Je to res Galaxy Note 8?

Tehnik 11. april 2017
/PublishingImages/samsung-galaxy-note-2-942x500-cover.jpg

Na spletu, natančneje na spletni strani Slashleaks, se je nekoliko presenetljivo pojavila slika, na kateri naj bi bil domnevno Galaxy Note 8, Samsungov prihajajoči paradni mobitel. Ta nova slika deluje precej realistično, vseeno pa smo pri Tehniku nekoliko skeptični, da je na njej res pravi Galaxy Note 8.

Če namerava Samsung predstaviti Galaxy Note 8 v relativno bližnji prihodnosti (v roku meseca ali dveh), potem verjamemo, da je na omenjeni sliki res pravi Galaxy Note 8. Čeprav se bolj nagibamo k temu, da Galaxy Note 8 ne bo predstavljen pred avgustom (v avgustu je bil predstavljen predhodnik Galaxy Note 7).

Slashleaksovo sliko si lahko ogledate na tem naslovu. (na naših slikah je Galaxy Note 7). Če gre verjeti tej novi sliki, potem je Galaxy Note 8 zelo podobnega videza kot Galaxy S8. Ima podoben gigantski zaslon z zaobljenimi koti, ki je potegnjen čez skoraj celotno sprednjo površino.

 

Trenutno konkretnih in uradnih novic o Galaxy Note 8 še ni, zato tudi še ne moremo ugibati o dokončni tehnični zmogljivosti in o predvidenem terminu prodaje na slovenskem tržišču. Predvidevamo, da bo na voljo jeseni, kakor vsi predhodniki serije Note. Torej, o Galaxy Note 8 bomo v prihodnosti zagotovo še precej poročali. Spremljajte nas.

Vira: /Leaks, Samsungmobilepress,

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
11. april 2017
3399
12. april 2017
Je to res Galaxy Note 8?
Android