Jesenska vadba z izdelki iz E-trgovine Telekoma Slovenije

Tehnik 23. oktober 2021 Čas branja članka: 4 min
/PublishingImages/jesenska-vadba-z-izdelki-tehnik-okt21-hero.jpg

S prihodom jeseni je manj možnosti za vadbo na prostem, a naj to ne bo izgovor za poležavanje. Na Tehniku smo iz E-trgovine Telekoma Slovenije zbrali nabor raznolikih izdelkov, ki omogočajo odlično vadbo tudi v udobju doma.

E-trgovina Telekoma Slovenije ponuja širok nabor izdelkov, od računalnikov, do šolskih potrebščin in igrač, oblačil, pnevmatik, izdelkov za pametni dom, za zdravje in osebno nego ter seveda mobilno telefonijo. Naročniki Telekoma Slovenije lahko izkoristite tudi možnost plačila na obroke in ugodnih popustov z VALÚ točkami iz programa zvestobe. Celotno ponudbo športne opreme v E-trgovini Telekoma Slovenije najdeš tukaj in tukaj.

Pametne uteži SBS Dumbbell Fit

Vaje z utežmi pomagajo pri krepitvi mišic in njihove gibljivosti, s pametnimi utežmi pa lahko svojo vadbo spremljamo tudi prek aplikacije Go Life, ki zbira podatke o pogostosti in načinih vadbe ter nas spodbuja z različnimi kombinacijami vaj. 

 

Pilates set Tunturi

Vaje pilates so zadnja leta med najbolj priljubljenimi, saj zagotavljajo gibčnost in vzdržljivost. Če se udeležujete organizirane vadbe ali pa vadite pilates doma s pomočjo video tečajev, boste potrebovali nekaj osnovne opreme. Set Tunturi, ki je na voljo v E-trgovini, vsebuje telovadno žogo s tlačilko, nedrsečo podlogo za tla, trak za jogo in trak iz lateksa, ki jih lahko uporabite pri različnih vajah.

 

Zložljiva tekalna steza RING RX WP-2

Tek je osnovna vadba, ampak marsikomu hladno vreme ne odgovarja in v tem primeru je tekalna steza zelo dobra rešitev. RING RX WP-2 je zložljiva, tako da jo po uporabi brez težav postavite v kot in ne zasede veliko prostora. Kot večina manjših modelov tekalna steza ni primerna za vadbo šprinta, temveč je namenjena vzdržljivostnemu teku, pa tudi hoji. Dnevno je priporočljivo narediti 10.000 korakov, ki jih lahko naredite tudi na tekalni stezi, denimo kar med gledanjem televizije.

 

Sobno kolo Tunturi Sprinter S30

Podobno kot tekalne steze tudi sobna kolesa ponujajo udobnejšo možnost priljubljene vadbe v hladnejših mesecih. Sprinter S30 je zasnovano tudi za bolj intenzivno vadbo, saj vsebuje mehansko zavoro, ki zahteva večji napor in posledično pomaga zgraditi boljšo kondicijo. Kolo je povsem nastavljivo, tako da si ga lahko prilagodite na svojo višino in želeno težavnost, rezultate pa spremljate na vgrajenem računalniku.

 

Fitnes naprava Tunturi HG60

Če imate doma dovolj prostora, si lahko omislite tudi pravo fitnes napravo, s katero poskrbite za enakomerno moč in vzdržljivost vseh mišic. Večfunkcijska fitnes naprava Tunturi HG60 omogoča vaje za hrbet, roke,  prsi,  noge,  ramena in za trebuh, vključno z vadbami mišic na nogah s sistemom »leg press«. Kabli imajo visoko nateznost in prožnost, v kompletu pa je 10 ploščic uteži po 7 kilogramov.

 


Nalaganje vsebine
© 2021 Telekom Slovenije
23. oktober 2021
5791
25. oktober 2021
Jesenska vadba z izdelki iz E-trgovine Telekoma Slovenije