Jutri bo znanega več o prepogljivem mobitelu Galaxy Z Fold2

Tehnik 31. avgust 2020 Čas branja članka: 2 min
/PublishingImages/galaxy-z-fold2-kavcic-avg20-hero.jpg

Samsung nam je v začetku avgusta pokazal novi prepogljivi mobitel z imenom Galaxy Z Fold2. O tem mobitelu je že takrat razkril nekaj informacij, vseh pa še ne. Prav zato ga namerava jutri še podrobneje predstaviti.

Samsung bo več o Galaxyju Z Fold2 povedal na posebnem dogodku, ki si ga bo mogoče ogledati ob 16. uri po slovenskem času na naslovu samsung.com. Verjamemo, da si ga boste ljubitelji tehnoloških naprav z veseljem pogledali.

 

Samsung je do danes razkril, da ima Galaxy Z Fold2 6,2 in 7,6-palčna zaslona. Prvi je na zunanjem delu, drugi pa v notranjem delu naprave. Mobitel ima tako občutno večja zaslona kot predhodnik Galaxy Fold, ki ima zaslona s 7,3- in 4,6-palčno diagonalo.

Galaxy Z Fold2 je tretji Samsungov prepogljivi mobitel. Južnokorejski tehnološki gigant je poleg omenjenega prvega modela ponudil tudi model Galaxy Z Flip, ki se odpira kot školjka. Samsung je modela Galaxy Fold in Galaxy Z Flip ponudil tudi v različicah5G, a ta bi težko okarakterizirali kot popolnoma nova mobitela.

Vira: Samsungmobilepress.com, TSamsungmobilepress.com/featurestories.


Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
31. avgust 2020
5327
31. avgust 2020
Jutri bo znanega več o prepogljivem mobitelu Galaxy Z Fold2