Kaj lahko pričakujemo v januarski nadgradnji Windows Phone 7?

Tilen Žagar 24. september 2013
/PublishingImages/WP7_bing_maps.jpg

Medtem, ko pri nas še čakamo na prve Windows Phone 7 telefone, se že pojavljajo govorice, kaj lahko pričakujemo v prvi resni nadgradnji sistema januarja naslednje leto. Informacija je "ušla" Microsoftovcu, ki je v poslovalnici AT&T zbiral podatke s terena, le ta pa je preko enega od zaposlenih našla pot na forum strani wpcentral.

Poleg že obljubljenega sistemskega odlagališča za ukaza kopiraj in prilepi sta izmenjala nekaj besed še o navigaciji v Bing Maps in poljubnih melodijah za zvonenje.

Za slednje pri Microsoftu pripravljajo aplikacijo, ki bo uporabnikom omogočala urejanje in dodajanje poljubnih zvoncev iz svoje zbirke, vključena pa bo v januarsko nadgradnjo.

Podobna zgodba je z Bing Maps, ki bo dobil vodeno (turn-by-turn) navigacijo in je trenutno v fazi beta testiranja. Če ne bo kakšnih večjih presenečenj, ravno tako januarja.

Nekje v zraku je še razširjena večopravilnost, za katero sicer ni jasno ne kdaj ne v kakšen obsegu bo doletela Windows Phone 7. Microsoft sicer ni javnosti razkril še nobenih načrtov za prihodnost, niti časovnih okvirov nadgradenj in s tem požel nemalo kritik, kljub vsemu pa je lepo videti da tudi po izidu ne počivajo in poslušajo graje in želje uporabnikov.

Bing Maps bo dobil "turn-by-turn" navigacijo (www.electricpig.co.uk)

Podobni članki

 

Nalaganje vsebine
© 2017 Telekom Slovenije
24. september 2013
1693
24. september 2013
Kaj lahko pričakujemo v januarski nadgradnji Windows Phone 7?
Windows Phone 7